Va trebui să te înfofolești bine atunci când te joci Frozen Fortunes, jocul slot de la Playzido. Cu 20 de linii de plată congelate și cele cinci role amplasate într-unul dintre cele mai neospitaliere locuri de pe pământ – chiar și husky-ilor le este frig!

Cu toate acestea, șansa de a câștiga până la 500x miza ta în jocul bonus Fishing for Fortunes, care se declanșează destul de frecvent, s-ar putea să te facă să simți că merită riscul de a răci, mai ales dacă prinzi și wild-uri contagioase. Iar runda de rotiri gratuite Flying Fish te va face să simți cald pe dinăuntru, la fel ca și RTP-ul de 96,01%!

Frozen Fortunes

Frozen Fortunes, caracteristici principale

Producția Endemol Shine, distribuită de Playzido este un joc distractiv în stil desen animat, în care vei pescui alături de un inuit prietenos în pustietățile înghețate.

De la interfața de jucător optimizată pentru mobil până la grafica super drăguță, Frozen Fortunes este un slot cu un gameplay decent și o mulțime de potențial de plată mulțumită wild-urilor contagioase Flash Freeze.

Tabela de plăți este împărțită în mod egal între patru simboluri care acordă câștiguri mari și patru simboluri cu plată mică. Dar wild-ul în formă de fulg de zăpadă este simbolul pe care ar trebui să îl cauți. Acesta înlocuiește fiecare pictogramă, cu excepția celor două simboluri bonus.

Celelalte simboluri care îți vor atrage atenția, peștele zburător și, respectiv, inuitul, deblochează rotirile gratuite și bonusul Fishing for Fortunes. Peștele zburător acordă până la 30 de runde gratis și inuitul, un joc bonus de alegere, cu multiplicator de până la 500x miza ta.

Tema, grafica și coloana sonoră distractivă în Frozen Fortunes

Este unul dintre cele mai inospitaliere peisaje din lume, dar poporul Inuit trăiește de mii de ani din tundra arctică. Făcând găuri în gheață și folosind multă răbdare, inuiții au perfecționat arta pescuitului la copcă pentru a se întreține. Această tradiție străveche este celebrată în acest slot. Estetica de desene animate încântă cu adevărat. Iar lupii, urșii polari, morsele și pinguinii care populează rolele sunt super simpatici.

Inuitul, mereu răbdător, completează scena înzăpezită. Iar coloana sonoră este plăcută, deși sună puțin generic. Luat în ansamblu, Frozen Fortunes este un joc amuzant. În mare parte datorită stilului său excentric, graficii clare și animațiilor super drăguțe.

Cum se joacă Frozen Fortunes

Frozen Fortunes este un joc cu volatilitate medie, cu un RTP de 96,01%. Deci, dacă ești în căutarea unui slot cu risc scăzut și cu șansa de a câștiga mult, Frozen Fortunes este un joc decent. Miza variază între 1 RON și 1250 RON jucați pe 20 de linii de plată fixe.

Toate câștigurile pe linie de plată sunt plătite în multiplicatori. Iar câștigurile pentru 5 simboluri de un fel, pe o linie activă de plată sunt decente. Simbolurile Wild Flash Freeze plătesc toate 500x pentru cinci simboluri de același fel. Orice simbol wild fulg de zăpadă se poate transforma la întâmplare într-un wild Flash Freeze. Acestea sunt contagioase, infectând patru simboluri din apropiere. Toate simbolurile wild Flash Freeze plătesc 50x, 200x și 500x pentru trei, patru și cinci simboluri de același fel.

Bonusul Fishing For Fortunes

Câștigurile mari din Frozen Fortunes sunt deblocate în funcțiile bonus. Bonusul Fishing for Fortunes oferă un premiu de top de 500x miza ta, dar vei avea nevoie de răbdarea unui pescar pentru a agăța premiul.

Pentru a declanșa acest bonus, pe grila de joc trebuie să apară 3 simboluri bonus inuit. Pescarul tău va începe să pescuiască dintr-un nou set de găuri alături de trei prieteni. Peștii de culori diferite vor muta un număr diferit de spații de-a lungul contorului de multiplicatori. Peștele curcubeu valorează 10 mutări. Poți ajunge la un multiplicator de până la 500x miza ta. Și vei pescui până când toate liniile pescarilor se vor rupe.

Bonusul Flying Fish

Dacă pe grila de joc aterizează trei simboluri bonus Flying Fish oriunde pe rolele doi, trei și patru jocul va declanșa bonusul de rotiri gratuite. Pescarul tău se va muta pe un nou ecran, unde pescuiește rotiri gratuite din unul dintre cele trei locuri de pescuit disponibile. Sunt disponibile până la 30 de rotiri gratuite. Învârtirile gratuite sunt jucate cu o șansă mai mare de a obține câștiguri wild Flash Freeze.

Verdict

Dacă ești în căutarea unui joc distractiv, cu o grafică îndrăzneață și caracteristici bonus excelente, Frozen Fortunes este o alegere bună.