Aici, la NetBet, ne dorim să fim cât mai aproape de jucătorii noștri și introducem un nou parteneriat cu soluția de plată fintech OktoCash, menit să simplifice ulterior procesul de depunere al jucătorilor pe platformă.

Astfel, începând cu luna aprilie, orice jucător NetBet își poate alimenta contul de la orice stație de plată SelfPay din țară. Este vorba despre peste 7000 de puncte de plată, răspândite pe teritoriul național. Poți verifica care este cea mai apropiată locație de tine, aici.

Depunerile pe NetBet prin OktoCash sunt soluția ideală pentru cei care doresc să se bucure de toate beneficiile online, însă preferă să tranzacționeze offline. Acum, contul de jucător poate fi reîncărcat instantaneu într-un mod rapid, ușor, sigur și mereu la îndemână.

NetBet SelfPay Okto

Cum se efectuează o depunere pe NetBet prin OktoCash?

Foarte simplu! Din casieria contului NetBet, jucătorii selectează metoda de plată OKTO.CASH, introduc suma, selectează bonusul dorit, și apasă pe butonul de depunere. 

După apăsarea butonului de depunere, platforma generează automat un cod unic de plată din 6 cifre, valabil timp de 24 de ore. 

Apoi, de la stația de plată SelfPay aleasă, din meniul principal, jucătorul selectează butonul NetBet powered by OKTO. Tastează codul de plată generat anterior și efectuează depunerea.

Tranzacția poate fi efectuată cu numerar, bon de rest SelfPay sau cu cardul. Transferul este instant, iar fondurile vor apărea în contul NetBet în câteva clipe.

Cum retragi dacă ai depus pe NetBet prin OktoCash?

Stai fără griji! Pe NetBet, ai la dispoziție o gamă largă de metode de plată prin care îți poți retrage câștigurile. Trebuie doar să alegi cea mai avantajoasă metodă pentru tine. În funcție de metodele activate în contul tău, vei putea retrage fondurile prin transfer bancar, card, Skrill, NETELLER, Paysafecard, Smith&Smith sau TopPay. 

Beneficiul pe care îl ai după ce realizezi o depunere prin OktoCash este că poți încasa câștigurile prin orice metodă de retragere disponibilă pe NetBet.

Descoperă și tu ce simplu e să depui și să retragi pe NetBet. Deschide-ți cont acum, alege cea mai confortabilă metodă pentru tine și simte emoția jocului în cel mai mare cazino online din România!

Depuneri cash, cu bonusuri incluse

Un alt avantaj pentru depunerile la stațiile de plată SelfPay, prin NetBet powered by OKTO este că bonusurile sunt incluse! Jucătorii care utilizează această metodă de plată pot beneficia în continuare de bonusuri la depunere, coduri speciale și orice altă ofertă, la fel ca și utilizatorii care folosesc cardul propriu pentru a-și alimenta contul.

Jucătorii noi, care depun prin Okto se pot bucura chiar și de Mega Pachetul de Bun Venit de până la 5000 RON bonus și 650 Runde Gratuite, chiar și atunci când depun numerar, la stația de plată. Trebuie doar să selecteze bonusul la depunere, la fel ca și cei care depun online.