Fiecare anotimp are farmecul său, însă primăvara are o frumusețe aparte. Primăvara vine cu o vreme mai caldă și cu mai multă poftă de distracție în așteptarea verii. Este totodată perioada în care apare Iepurașul de Paște. Și, chiar dacă această sărbătoare are o conotație religioasă foarte importantă, în ziua de astăzi, ea reprezintă mai mult oportunitatea pentru un mini-concediu și pentru ceva clipe de distracție și relax.

Dacă în zilele următoare plănuiești să te bucuri de atmosfera pascală în toate activitățile tale, te invităm să învârtiți rolele unora dintre cele mai bune sloturi online cu ouă și iepurași, sloturi care se potrivesc perfect momentului! Ești gata să arunci o privire la lista noastră unică de sloturi de Paște? Să purcedem!

Easter Eggs

Easter Eggs - Sloturi de Paști

Dacă îți place vânătoarea de ouă de Paște (și cui nu-i place?), atunci Easter Eggs de la Play ‘N Go este jocul de păcănele pentru tine. Umplut cu bunătăți de Paște, cu bonusuri fantastice pe tema sărbătorilor și multiplicatori, acesta este unul dintre fantasticele jocuri cu tematică pascală. Vrei să afli mai multe? Citește recenzia completă aici.

Easter Island

Easter Island

Ce zici de o aventură pe Insula Paștelui? Nu, nu trebuie să călătorești în sudul Pacificului, trebuie doar să te joci Easter Island, de la furnizorul Yggdrasil. Lasă uriașele statui de piatră tiki să te călăuzească într-o aventură plină de câștiguri și nu uita să pornești sonorul pentru o experiență de joc desăvârșită.

EggOMatic

EggOMatic

Oh… ouăle de Paști! Acest simbol traversează granițe și culturi. Fie că e vorba de ouă roșii sau de ouă de ciocolată, ele sunt prezente oriunde se sărbătorește Paștele. Dar ouăle pe care urmează să ți le propun sunt diferite, ouăle din jocul EggOMatic de la NetEnt ascund în interiorul lor runde gratuite, multiplicatori și alte surprize.

Frog Story de la EGT, în ediție specială de Paști

Sloturi de Paște

Frog Story: Easter Edition te duce la o vânătoare de ouă, doar în timpul minivacanței de Paști. Popularul slot al furnizorului EGT aștepta cu nerăbdare să extinzi wild-urile pe cele 3 role de mijloc, să faci scatter câștigurilor de până la 500x și de ce nu, să declanșezi unul dintre cele 4 jackpot-uri progresive.

În timp ce originalul Frog Story este slot inspirat de basme, Frog Story: Easter Edition are o abordare mai jucăușă, cu o temă de Paște oarecum plină de umor, unde broasca are acum urechi de iepuraș în loc de coroană.

 

Alege-ți slotul preferat și învârte aceste role pline de duliciuri, ouă și iepurași! Nu există niciun moment mai bun ca acesta să le încerci! Și nu uita: acum poți depune pe NetBet de la Stațiile de Plată SelfPay, prin NetBet powered by Okto.Cash. Poți utiliza oricare dintre locațiile disponibile din întreaga țară. Tranzacția este instantă, fără comision și balanța ta va fi reîncărcată cu suma depusă + 10% extra CASH! Află mai multe de aici.