Oricine este familiarizat cu popularul clip Double Rainbow de pe YouTube e conștient de euforia pe care o poate produce un curcubeu dublu în natură. Clipul stârnește atât de multă bucurie, încât a ajuns pe locul 9 în topul celor mai fericite zile de pe internet ale deceniului precedent, realizat de The Ringer. La câțiva ani distanță, Double Rainbow este numele dat unui nou slot online din seria Pocketz (jocuri ultra-optimizate pentru mobil) de la Hacksaw Gaming. Știam dejă că cei de la Hacksaw Gaming sunt capabili să creeze sloturi cu o estetică simpatică, dar în Double Rainbow, s-au întrecut pe ei înșiși. Atât de mult, încât au evocat un șir de gânduri și emoții contradictorii. Pentru a decide de care parte a gardului ești, hai să arunci o privire.

Slotul Online Double Rainbow

Cucrubee, unicorni și supradoză de drăgălășenie în slotul online Double Rainbow

În primul rând, subtilitatea nu este unul dintre punctele forte ale slotului Double Rainbow – jocul lovește ecranul ca o împușcătură cu sclipici. Cuibărită pe un pat de nori este o grilă de joc cu 7 coloane și 6 rânduri, înconjurată nuanțe pastelate, un unicorn cu părul curcubeu, alte curcubee și simboluri asemănătoare bomboanelor pe role. Este o priveliște care poate să fie ori fabuloasă, ori o supraîncărcare de drăgălășenie, la limita copilăriei – dar, în orice caz, vom lăsă jucătorii să hotărască asta.

Modelul matematic al jocului nu este la fel de delicat, deși ratingul său de volatilitate de 3 din 5 înseamnă că nu este nici unul dintre cele mai grele jocuri produse de Hacksaw. RTP-ul pe NetBet este la maximul de 96,39% dar acesta poate varia până la un minim de 88,38%, în funcție de jurisdicție, așa că merită verificat înainte de a începe jocul. Cu două opțiuni de cumpărare ale bonusului oferite, RTP-ul se schimbă la activarea acestora, crescând la 96,41% pentru opțiunea de cumpărare 1, scăzând la 96,27% pentru opțiunea de cumpărare 2. Miza variază de la 0,40 la 400 lei, în timp ce jocul este disponibile pe orice dispozitiv.

Double Rainbow folosește un sistem de plată în cluster, care declanșează funcția cascadă atunci când sunt atinse clustere câștigătoare. Formarea unui cluster câștigător are loc atunci când cel puțin cinci simboluri identice aterizează în spații adiacente pe orizontală sau pe verticală. Șapte obiecte cu aspect de bomboane iau locul simbolurilor de plată obișnuite, iar toate au aceeași valoare. Lovirea unui cluster de cinci simboluri valorează 0,1x miza, ajungând la 50x pariul pentru clusterele formate din peste 15 simboluri.

Double Rainbow: Caracteristicile slotului

La fel cum există șapte culori principale într-un curcubeu, la fel și în Double Rainbow există 7 role de curcubeu. Atunci când un simbol Nor aterizează, acesta activează rola respectivă, oferindu-i un multiplicator de rolă. Multiplicatorii de role apar într-una dintre cele șapte culori de simboluri. Dacă o rolă are deja un multiplicator, noua valoare i se adaugă. Multiplicatorii de rolă sunt aplicați oricărui grup câștigător care are aceeași culoare ca și multiplicatorul.

Nori multiplicatori

În Double Rainbow, există 2 tipuri de simboluri nor. Norii normali adaugă multiplicatori de x2, x3, x4, x5, x10, x15, x25, x50, x100 sau x250 la rola lor. Norii normali acordă, de asemenea, o rotire suplimentară în care toate rolele activate rămân active. Celălalt tip este Nor Curcubeu Dublu. Aceștia adaugă, de asemenea, multiplicatori x2, x3, x4, x5, x10, x15, x25, x50, x100 sau x250 la rola lor, dar acordă +3 învârtiri suplimentare în cazul în care toate rolele activate rămân active. Rotirile suplimentare sunt gratuite.

Full Rainbow

Dacă reușești să activezi toate cele 7 role, se declanșează funcția Curcubeu Complet. Atunci când se întâmplă acest lucru, toți cei șapte multiplicatori ai rolei sunt înmulțițiți cu x2, x3, x4, x5 sau x10. În plus, se acordă și +5 rotiri suplimentare în cazul în care toate rolele activate rămân active.

Cumpărare bonus

Prin această funcție, jucătorii pot alege din două opțiuni de cumpărare a bonusului. Prima este 1 Rotire Curcubeu, care garantează cel puțin 1 rotire suplimentară cu trei role activate cu multiplicatori de role începând de la x4. Aceasta costă 10x pariul. Cea de-a doua costă 50x pariul și garantează cel puțin 4 rotiri suplimentare cu trei role activate cu Multiplicatori de role începând de la x4.

Slotul online Double Rainbow: verdict

Imaginează-ți că te plimbi printr-un magazin de jucării, te împiedici și aterizezi cu fața într-o jucărie My Little Pony. Iată, ai rezumat destul de bine experiența Double Rainbow. Este prea copilăros? Unii vor spune (foarte probabil) că da și uneori este greu să scapi de această evaluare. Sloturile cu bomboane sunt la modă, dar Double Rainbow duce ideea la următorul nivel. Desigur, în seria Pocketz este vorba despre jocuri asemănătoare cu Candy Crush, optimizate pentru un gameplay pe mobil, dar Double Rainbow se simte inconfortabil de juvenil în unele momente. Așa că, din moment ce aspectul slotului online Double Rainbow este cât se poate de polarizant, ce-ar fi să lăsăm asta deoparte și să ne concentrăm pe gameplay.

În această privință, Double Rainbow are toate elementele caracteristice unui joc Hacksaw, în mare parte datorită setului de caracteristici simple, dar inteligente, care pot tachina și recompensa la fel de ușor ca oricare alt joc din seria Pocketz. Un lucru plăcut este că nu este necesar să aterizeze combinații câștigătoare pe rola de aceeași culoare ca și multiplicatorul. De exemplu, dacă ai un multiplicator roșu în partea de sus a rolelor, un câștig cu simbol roșu oriunde pe grilă va fi amplificat. Multiplicatorii se pot acumula rapid. Aceasta este natura volatilă a jocurilor Hacksaw. Și, cu atât mai mult, a jocului Double Rainbow. La capătul acestui curcubeu, în cazul în care totul merge conform planului, jucătorii pot găsi o oală metaforică de aur în valoare de 5.000 de ori miza lor.

 

Și, nu uita! Acum poți depune pe NetBet de la Stațiile de Plată SelfPay, prin NetBet powered by Okto.Cash. Poți utiliza oricare dintre locațiile disponibile din întreaga țară. Tranzacția este instantă, fără comision și balanța ta va fi reîncărcată cu suma depusă + 10% extra CASH! Află mai multe de aici.