Data de 4 iulie 1776 este cunoscută în întreaga lume drept ziua în care Statele Unite și-au declarat independența față de Imperiul Britanic. Acest eveniment a dus la nașterea formei actuale a Statelor Unite ca națiune suverană. Astăzi, 4 iulie, este o zi de sărbătorire a valorilor americane, iar noi le celebrăm printr-o călătorie în top 3 sloturi online cu tematică americană pe NetBet Cazino.

1. Slotul Online The Best Food of New York – cultură culinară, tipic americană

The best New York Food - Sloturi Online

New York – orașul care nu doarme niciodată – este subiectul acestui excentric joc de păcănele online de la BeeFee. Fanii înfocați ai fast-foodului vor fi familiarizați cu simbolurile jocului, deoarece în acest joc, dezvoltatorii au pregătit un meniu extins, cu preparate delicioase. Cei mai mulți dintre noi se bucură de un burger sau de un hot dog din când în când, desigur, dar ar trebui ca aceste alimente de bază să fie clasificate drept cele mai bune mese pe care New York-ul le poate oferi? Juriul nu s-a pronunțat în această privință, așa că am decis să ne concentrăm atenția asupra jocului în sine, în loc să ne facem griji despre de ce New York Cheesecake-ul, pastrama, covrigii sau unele dintre cele mai bune clam chowder pe care le vei găsi oriunde, nu au ajuns pe role. Grilă 5×3, 20 de linii de plată, multiplicatori, re-învârtiri gratuite și o statuie a Libertății care declanșază runda bonus Free Fall cu premii amețitoare. Nu-i rău, nu?

2. Great American Wilds – floră și faună sălbatică, pentru a ne aminti de locuitorii originali ai ținuturilor Nord Americane

Flora și fauna Americii este populară printre exploratori, scriitori, realizatori de documentare TV, dar și jucători de sloturi. Adesea prezentate într-o regiune nespecifică, sloturile cu această temă prezintă de obicei fundaluri muntoase, copaci frumoși, lacuri relaxante, cascade și verdeață luxuriantă. Există multe parcuri naționale și zone sălbatice demne de remarcat, de la parcurile din California și Minnesota până la Colorado și Arizona. Fauna sălbatică umblă liberă, iar multe sloturi își bazează tema în America de Nord, deoarece aici pot fi găsite animale precum marii grizzly.

Gama de elemente bonus face ca jocul să fie atât de interesant, cât și cu un potențial de câștig ridicat. Ne plac reluările, potențialul ca rotirile gratuite să fie redeclanșate, simbolurile lipicioase și funcția Epic Xtra Stax. Jackpoturile sunt locul unde pot fi găsite premii deosebit de tentante în funcție de pariul tău, adăugând tensiune și emoție la fiecare rotire. Iar atenția la detalii se vede în grafică și prin animațiile pline de viață, care jucătorii să pătrundă în inima sălbăticiei americane. Un slot numai bun de încercat pe 4 iulie.

3. American Poker II – grafică vintage pentru nostalgici

Jocul de poker, așa cum îl cunoaștem astăzi, a apărut la începutul secolului al XIX-lea în Statele Unite. De la acele începuturi timpurii până în zilele noastre, pokerul a devenit unul dintre cele mai iubite jocuri din lume. Dar, acest video poker, produs de Novomatic, este ceva special. Grafica retro care amintește de jocurile anilor 90, garantează distracție maximă oricărui nostalgic! American Poker II folosește un pachet standard de 52 de cărți plus 1 carte Joker, care înlocuiește orice carte.

EXTRA: Vegas, Baby! Slotul Vegas Nights de la Pragmatic Play

Sloturi Online - Vegas Nights

Pentru orice jucător de noroc, atunci când zici America, zici automat și Las Vegas. Iar acest slot, capturează esența unei nopți fierbinți, în capitala mondială a gamblingului.

Bucură-te de o noapte plină de câștiguri în Vegas Nights™, slotul cu grilă 3×5 și 25 de linii de plată. Așază-te la o masă de joc și stai cu ochii pe jetonul auriu care declanșează funcția de Extra Wilds, pe durata căreia toate simbolurile cărți de joc se transformă în simboluri Wild. Atmosfera se încinge în runda de Rotiri Gratuite în care simbolurile Wild înmulțesc premiile de 2x sau 3x ori. Multiplicatorul maxim oferit este de 18x. Se anunță o noapte de neuitat!