Cea mai populară promoție din România continuă și această toamnă la NetBet Cazino! Roata Rundelor Gratis a oferit până acum peste 15 milioane de rotiri gratis, fără depunere, și promoția rămâne valabilă pe final de 2022. Până acum, toți jucătorii care au accesat roata rundelor gratuite au obținut un premiu garantat și mulți dintre jucătorii de păcănele online au luat chiar marele premiu de 500 rotiri gratuite NetBet. Și când spunem 500 rotiri gratuite ne referim la 500 rotiri gratuite FĂRĂ depunere! Așadar…

NetBet 500 rotiri gratuite fara depunere

Cum activezi cele 500 rotiri NetBet?

Widget-ul Roata Rundelor Gratis cu până la 500 rotiri gratuite fără depunere se declanșează dacă sunt îndeplinite câteva condiții simple. Iată pașii pe care trebuie să îi îndeplinești:

  • Te înregistrezi pe NetBet.ro și folosești la înregistrare codul bonus 500ROTIRI când ți se cere în formular.
  • Validezi contul de jucător cu documentele personale, conform solicitărilor în vigoare în România. După validarea cu succes a documentelor și informarea despre acest lucru, Roata Rundelor va deveni activă pentru 24 de ore.
  • Pentru a roti roata, în meniul de sus al site-ului, intră în contul NetBet, accesează profilul tău, apoi „Oferte disponibile”. Acolo vei găsi Roata Rundelor Gratis.

Odată pornită, roata se va opri pe una din opțiunile existente și va oferi un premiu jucătorului care a accesat-o.

Bine de știut: Roata Rundelor Gratuite de la NetBet oferă un premiu garantat oricui o accesează. Cel mai mare premiu posibil este format din 500 rotiri la Big Bass Bonanza.

Ce oferă Roata Rundelor Gratis de la NetBet?

Sunt 5 premii posibile și fiecare constă în rotiri gratuite la unul din cele mai populare sloturi de pe piață. Premiile oferite sunt:

  • 300 rotiri gratuite la Legacy of Dead
  • 200 rotiri gratuite la Sweet Bonanza
  • 500 rotiri gratuite la Big Bass Bonanza
  • 400 rotiri gratuite la Shining Crown
  • 100 rotiri gratuite la 100 Super Hot

Rundele Gratuite obținute în promoție vor fi creditate automat și se vor declanșa automat odată cu accesarea jocului la care au fost câștigate. De exemplu, dacă prinzi 500 rotiri la Big Bass Bonanza, deschide jocul și rundele vor porni automat. Odată creditate, rundele gratuite sunt valabile timp de 3 zile.

Deci dacă te bagi la Roata Rundelor NetBet, ai grijă să respecți timpii de creditare. Încă o dată: roata e valabilă 24 de ore după validarea actelor, iar rundele sunt valabile 3 zile după câștigarea lor la roată.

Și cam asta ar fi tot! Nu uita să arunci un ochi și pe termenii și condițiile promoției în pagina promoțională, dacă te pornești să faci un cont.