Neymar a început duelul la distanţă dintre Brazilia şi Argentina de la Cupa Mondială. Starul “carioca” l-a tachinat pe Leo Messi, colegul său de la PSG.

Brazilia şi Argentina sunt considerate principalele favorite ale Campionatului Mondial din Qatar. Cele două rivali din America de Sud au obţinut fără emoţii calificarea şi vor să pună mâna pe trofeul suprem.

FANATIK POWERED BY NETBET

Neymar a început duelul cu Messi înaintea Cupei Mondiale: “Glumim despre faptul că ne vom duela în finală”

Neymar şi Leo Messi sunt superstarurile celor două echipe, cei doi colegi de la PSG glumind cu privire la un meci direct în finala Cupei Mondiale pentru trofeu. Brazilianul a vorbit despre tachinările pe care le are cu atacantul lui PSG:

“Toți avem așteptări mari de la Cupa Mondială. Nu suntem emoționați, doar nerăbdători. Toată lumea vrea să fie la Cupa Mondială.

Nu vorbim despre asta foarte mult, dar uneori glumim despre faptul că ne vom duela în finală. Îi spun lui Messi că voi fi campion și că îl voi învinge și râdem foarte mult.

Să joc alături de el și de Kylian este o mare plăcere. Sunt doi dintre cei mai buni jucători, iar Messi este considerat cel mai bun din lume”, a spus Neymar.

Messi: “Cred că Brazilia, Franța și Anglia sunt un pic peste restul echipelor participante”

Leo Messi a jucat finala Campionatului Mondial din 2014, atunci când Germania a reuşit să câştige trofeul, după 1-0 în finală. Starul argentinian nu vede echipa sa printre favorite la turneul final:

“Suntem plini de speranţe, avem o echipă foarte bună care este foarte motivată, dar trebuie să ajungem puţin câte puţin. Ştim că grupele din Cupa Mondială nu sunt uşoare.

Cred că Brazilia, Franța și Anglia sunt un pic peste restul echipelor participante”, a spus Messi.

Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar începe duminică, 20 noiembrie, cu meciul dintre Qatar şi Ecuador, programat la ora 18:00. Se va încheia peste fix 4 săptămâni, pe data de 18 decembrie, când se va juca marea finală.

Fanatik Powered by NetBet îți aduce luna aceasta detalii la cald relatate de reporterul nostru la Cupa Mondială din Quatar, Marian Popovici.  Urmărește postările și află detalii în excusivitate din culisele sportului rege!