Pentru a fi în topul preferințelor jucătorilor, cazinourile online sunt cointeresate să îmbunătățească serviciile și să upgradeze oferta cu jocuri inovative. Tehnologiile avansate au facilitat o grafică complexă, animații captivante și caracteristici elaborate. Industria de păcănele online a fost revoluționată de motorul Megaways, de mecanica de joc Infinity Reels, de caracteristica Avalanche și jocuri Riști și Câștigi.

Jucătorii sunt atrași de jocurile ușor de înțeles

Se pare că jucătorii sunt atrași de produsele cât mai simple. Așa au apărut jocuri de blocare a curbei (vezi Aviator) și jocuri Riști și Câștigi, inspirate de clasicul joc Minesweeper. Ele se remarcă prin gameplay simplu și o mecanică fluidă. Jocurile de tip Mines au adus un aer proaspăt în industrie, arătând că nu doar sloturile, ruleta sau jocurile de masă pot fi atractive.

Mai mulți provideri au acordat atenție acestei nișe de jocuri. Unul dintre ei este iSoftBet, un dezvoltator care a impresionat prin grafică, animații și funcții elaborate, dar care a arătat că poate să construiască și jocuri simple, dar la fel de antrenante. Gold Digger Mines și Aztec Gold Mines sunt două dintre cele mai bune sloturi de tip pick and click din oferta cazinourilor licențiate.

Gold Digger Mines este ultimul joc din seria Gold Digger de la iSoftBet

Jocuri Riști și Câștigi - Gold Digger Mines

Acest joc este al 3-lea din seria dedicată prospectorului Gus. Acesta folosește orice metodă pentru a colecta pepite, iar după ce a încercat motorul Megaways și mecanica Hold & Win, a ajuns la concluzia că este cazul să abordeze o metodă mai simplă.

Gold Digger Mines este primul joc iSoftBet din genul Mine Games. El imită clasicul Minesweeper și poate fi jucat de pe desktop sau dispozitive mobile. Lansat în 8 februarie 2022, acest joc este organizat pe o grilă 5×5. În spatele celor 25 de plăci se află pepite de aur cu multiplicator de miză sau Mine TNT. Scopul este să descoperi cât mai multe pepite de aur și să încasezi premiul înainte de a dezveli o Mină.

Gold Digger Mines oferă o experiență personalizată. Vei putea selecta o miză cuprinsă între 1 RON și 300 RON și numărul de mine de pe grila de joc (între 1 și 15). În funcție de numărul de mine selectate va varia volatilitatea jocului, RTP-ul și cotele oferite pentru fiecare alegere. Simpaticul prospector va sta cu ochii pe acțiune și va menționa pe panourile din jurul grilei de joc numărul de selecții rămase, câștigul maxim (288x), câștigul următor și numărul de pepite găsite.

Aztec Gold Mines – o aventură similară Gold Digger Mines din seria de jocuri Riști și Câștigi

Aztec Gold Mines - jocuri riști și câștigi

În mai 2022, iSoftBet a lansat al doilea Mines Games din portofoliu. Aztec Gold Mines transferă aventura din puțul unei mine californiene în jungla de nepătruns unde odinioară a prosperat civilizația aztecă. 

Toate setările acestui joc sunt similare celui descris anterior mai puțin locația și simbolurile. În Aztec Gold Mines trebuie să descoperi artefacte aztece purtătoare de multiplicator de miză, fără a dezveli Mine Montezuma, paznicul comorilor. Și în acest caz experiența poate fi personalizată, iar câștigurile vor fi de cel mult 288x miza.

Descoperă suspansul și adrenalina din Mine Games și încasează premii de top la NetBet Casino!