NetBet Blog Romania

NBA: Xmas Day – partide, cote, pronosticuri

Fanii sportului și jucătoriii la pariuri sportive nu vor avea vacanță în zilele Crăciunului. Dacă iubitorii fotbalului se vor delecta cu meciuri din Premier League de Boxing Day, fanii baschetului vor vedea meciuri de baschet din cea mai puternică ligă din lume.

Este deja o tradiție ca de Crăciun, NBA să programeze meciuri între unele dintre cele mai spectaculoase echipe. Pentru acest an, au fost programate să se dispute meciurile New York Knicks – Philadelphia 76ers și Dallas Mavericks – Los Angeles Lakers.  Relaxează-te de Crăciun cu meciuri de baschet din NBA și adaugă adrenalină cu pariuri online la NetBet!

New York Knicks vs Philadelphia 76ers

Pentru al doilea an consecutiv, New York Knicks a fost programată să dispute o partidă de campionat pentru NBA Xmas Day. În sezonul trecut, baschetbaliștii antrenați de Tom Thibodeau s-au impus cu 101 la 87 în fața celor de la Atlanta Hawks. Remarcații meciului au fost Julius Randle, cu 25 de puncte și 12 recuperări, și Kemba Walker, care a reușit un triple-double cu 10 puncte, 12 pase decisive și 10 recuperări. Walker a devenit al 7-lea baschetbalist care a reușit un triple-double de Crăciun. Între timp acesta s-a transferat la Dallas Mavericks.

De Crăciun, de la ora 19:00, ora României, New York Knicks va întâlni în Madison Square Garden pe Philadelphia 76ers. Cele două au jucat și pe 4 noiembrie în Wells Fargo Center din Philadelphia. Atunci, baschetbaliștii din New York s-au impus cu 106 la 104, profitând de absențele vedetelor celor din Philly, James Harden și Joel Embiid. Cele două echipe și-au împărțit sferturile, dar oaspeții au revenit decisiv în sfertul 4.

De la Philadelphia s-au remarcat Tobias Harris, cu 23 de puncte, 9 recuperări și 4 pase decisive, și Tyrese Maxey, cu 31 de puncte, 3 recuperări și 7 pase decisive. Jalen Brunson (23 puncte, 6 recuperări și 7 pase decisive), RJ Barret (22 puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive) și Julius Randle cu 17 puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive) au impresionat de la Knicks.

Cu câte 15 victorii în actualul sezon (până la redactarea articolului), Knicks și 76ers sunt pe locurile 6, respectiv 5, în Conferința de Est. Atât gazdele, cât și oaspeții, marchează constant mai mult de 110 puncte în ultimele meciuri. Tradiția presupune spectacol în ziua de Crăciun, așa că sperăm să se înscrie peste 219,5 puncte în meci, pronostic cu cota 1.90. Cum Philadelphia pare a fi mai în formă, având de partea sa și statistica (a câștigat 12 din ultimele 15 confruntări directe), este de așteptat ca aceasta să se impună în Madison Square Garden. Pariază pe „Victorie 76ers și peste 219,5 puncte” și vei primi cota 3.05 la agenția de pariuri sportive NetBet!

NBA Xmas Day: Dallas Mavericks vs Los Angeles Lakers

Dallas Mavericks și Los Angeles Lakers se vor înfrunta în American Airlines Center din Dallas. Cele două echipe au jucat și anul trecut în ziua de Crăciun. În urmă cuun an, Dallas Mavericks a pierdut cu 120 la 116 în fața celor de la Utah Jazz, în ciuda eforturilor letonului Kristaps Porzingis. Atunci a contat foarte mult absența vedetei Luka Donkic, jucător care acum este într-o formă deosebită.

Și Los Angeles Lakers a pierdut anul trecut de Crăciun. Deși a marcat 39 de puncte și a devenit cel mai bun marcator în meciurile de Crăciun, depășindu-l pe regretatul Kobe Bryant, Lebron James a trebuit să se recunoască învins cu 122 la 115 de Brooklin Nets, o echipă din care lipseau Kevin Durant și Kyrie Irving.

Cele două echipe stau suficient de rău în clasamentul Conferinței de Vest. Ele trebuie să reușească un adevărat tur de forță pentru a ajunge în Playoff. Pentru acest meci de NBA Xmas Day, mizăm pe dorința lui L. James de a-și îmbunătăți recordul de puncte marcate în ziua de Crăciun și pe experiența lui Russel Westbrook, jucător care anul trecut a reușit un triple-double (13 puncte, 11 pase decisive și 12 recuperări). Selecția „Victorie Lakers și sub 218,5 puncte” primește cota 4.75 la casa de pariuri online NetBet.

Cotele afișate pot fi modificate în orice moment.

Exit mobile version