NetBet Blog Romania

Moirae în slotul online Age of the Gods: Fate Sisters

Mitologia greacă este o răsfățată a industriei de sloturi online. Numeroase jocuri de casino online au avut ca sursă legendele născute la poalele Olimpului. Playtech a fost unul dintre dezvoltatorii care au mizat foarte mult pe acestea. Seria de sloturi online Age of the Gods: Fate Sisters s-a bucurat de un succes major în cazinourile online licențiate din România.

Află-ți destinul în slotul online Age of the Gods: Fate Sisters!

Lansat în august 2016, slotul online Age of the Gods Fate Sisters a explorat legendele despre Moirae, Zeițele Destinului. Cele 3, Clotho ( Torcătoarea – întinde firul vieții), Lakkhesis (măsura firul vieții) și Atropos (Inflexibila – tăia firul vieții) sunt corespondentele Ursitorilor din cultura populară românească. Simbolurile lor erau Fusul, Ața și Foarfeca.

În legendele mai vechi, cele 3 zeițe erau descrise ca urmașele lui Nyx, zeița și personificarea nopții. Mai târziu se credea că sunt fiicele lui Zeus cu Themis. De altfel, ele locuiau în Olimp și avea puteri atât de mari încât nici Zeus nu putea să schimbe deciziile lor.

Asemenea ursitorilor, la nașterea unui om, ele veneau, îi stabileau durata vieții și consecințele acțiunilor după voința zeilor. Zeițele vegheau ca soarta fiecărei persoane să își urmeze cursul fără obstacole, dar, mai ales, fără ca zeii să intervină.

Playtech a construit jocul de cazino dedicat acestor zeițe pe o grilă 5×3 cu 25 de linii de plată fixe. Rolele sunt plasate într-un templu de pe Muntele Olimp. Lakkhesis, Clotho și Atropos sunt simbolurile de top, Foarfeca și Fusul sunt simbolurile cu valoare medie, iar suita de la 9 la A din pachetul de cărți de joc reprezintă simbolurile cu valoare scăzută. Efigia celor 3 zeițe este simbolul Wild care face și plăți proprii. Stejarul este simbolul Bonus și plătește pentru minim 3 oriunde pe role.

Funcții speciale în Fate Sisters joc ca la aparate

În jocul principal, când Lachesis apare oriunde pe rola 1, Clotho apare oriunde pe rola 3, iar Atropos apare oriunde pe rola 5, este inițiată Secvența Sisters’ Gift care constă într-un respin cu simbolurile declanșatoare blocate pe role. Ele for efectua plăți Scatter (indiferent de poziție).

3 simboluri Scatter oriunde pe role vor iniția bonusul cu 3 variante la alegere:

Jackpotul Age of the Gods

O parte din toate mizele plasate în acest slot alimentează cele 4 jackpoturi progresive Age of the Gods: Power, Extra Power, Super Power și Ultimate Power. Runda jackpot poate fi declanșată de orice rotire, câștigătoare sau nu. Intrarea în runda jackpot garantează câștigarea unui jackpot.

Valoarea jackpotului câștigat se va afla într-un miji-joc pe o grilă 4×5 cu 20 de monede care ascund simboluri jackpot. Trei monede identice dezvăluite vor determina jackpotul acordat.

Exit mobile version