Călătoriile reprezintă unul dintre cele antrenante moduri în care te poți relaxa. Fie că îți propui o vacanță în care dorești să cunoști oameni și locuri, să vezi diverse obiective sau să efectuezi o incursiune în trecut, fie că vrei doar să stai la soare și să te răsfeți cu băuturi sau preparate culinare exotice, călătoriile sunt la fel de distractive ca și sloturile online. Atunci când nu este timpul pentru vacanță, o călătorie în universul cu sloturi online distractive îți poate da idei sau te poate pregăti pentru următoarea aventură.

Păcănelele Frequent Flyer îți aleg destinația

Călătorește în lumea sloturilor online cu Frequent Flyer

Ești în pană de idei? Alege slotul online Frequent Flyer de la Relax Gaming și vei călători spre destinații alese aleatoriu. Lansat în august 2020, acest joc ca la aparate este construit pe o grilă 6×4  cu 40 de direcții de plată. Aceasta este amplasată într-un aeroport retro, în dreapta panoului cu informații de zbor. Cursele regulate din acest aeroport sunt către Japonia, Egipt, SUA și Franța. De aceea, Pagoda Chureito de pe Muntele Fiji, Sfinxul, Statuia Libertății din Ney York și Turnul Eifel sunt simbolurile tematice ale jocului. Avionul este simbolul Wild și dublează premiile combinațiilor la care participă.

Aleatoriu, acest joc foarte volatil, cu RTP 96% și cel mai mare câștig de 5.000x miza, te poate trimite virtual în Milano, Perth, Vegas, Dubai, Quito, Delhi, Tokyo, Cairo, Paris sau Miami (funcția Jetsetter Free Spins). Pentru a primi biletul către oricare dintre aceste destinații, pe role trebuie să apară literele care compun numele. Caracteristica Final Call, care adaugă 2 litere pe role, te va ajuta să inițiezi mai repede o călătorie. Pentru fiecare destinație, vei primi 3 rotiri gratuite cu 2 până la 10 Wild-uri sau cu multiplicator de câștiguri 2x-6x.

Pentru fiecare destinație atinsă vei primi o ștampilă. Când vei colecta toate cele 10 ștampile, vei iniția Rotirile gratuite Frequent Flyer cu 4 opțiuni:

  • Unpack Relax – 5 rotiri gratuite cu multiplicator 3x și 3 Wild-uri
  • Skytours – 3 rotiri gratuite cu multiplicator 2x și 6 Wild-uri
  • Travel Gurus – 5 rotiri gratuite cu multiplicator 6x și 1 Wild
  •  Opțiune de pariuri – aleatoriu vei primi 4-20 de rotiri gratuite cu multiplicartor 2x-6x și 1-10 Wild-uri.

O vacanță binemeritată cu sloturi online distractive: Hotel Yeti-Way

Sloturi distractive - Hotel Yeti-Way

Obosit după ce ai vizitat cele 10 orașe de pe 5 continente, ai nevoie de o scurtă perioadă de odihnă. Yeti, omul zăpezilor, a găsit și el o valiză abandonată, plină cu haine de vacanță la tropice. Providerul suedez Play’n GO l-a urmărit pe Yeti în vacanța sa și a vrut să împărtășească cu tine experiențele trăite.  Poate că nu ar fi rău să îți împachetezi crema solară și sprayul contra insectelor și să primești o experiență similară.

Lansat în iulie 2021, acest slot este construit pe o grilă 6×4 cu 4.096 de direcții de plată . Hotel Yeti-Way îți poate aduce premii de până la 30.000x după un algoritm foarte volatil, cu RTP de 96,18%, pentru mize cuprinse între 0.50 RON și 500 RON. În bagaje, Yeti a păstrat doar Loțiunea de soare, Șlapii, Ochelarii de soare, Pălăria de soare și cărțile de joc (doar suita de la 10 la A).

Pus pe distracție, în jocul de bază, Yeti (Wild) poate să activeze funcțiile Bungee Jumping (1-4 Wild-uri suprapuse), Surfing (2-8 Wild-uri) sau Scuba Diving (până la 24 Re-spins). În timpul acestora el trebuie să se întâlnească cu cât mai mulți Rechini (simbol premium)  și Wild obișnuit. Pentru adrenalină, el trebuie să adune cât mai mullte Hărți (Scatter). 3, 4, 5 sau 6 Scattere îți aduc 8, 12, 16 sau 20 de rotiri gratuite (redeclanșabile) cu o caracteristică la alegere:

  • Bungee Jumping – până la 4 Wild-uri suprapuse
  • Surfing – până la 8 Wild-uri distribuite aleatoriu
  • Scuba Diving – Rechinii devin lipicioși și inițiază Re-spinuri.

Și călătoria de întoarcere poate fi o aventură de vis

The Big Journey - universul sloturilor online

Amusnet Interactive îți propune să transformi drumul de întoarcere în Marea Călătorie. Lansat în iunie 2017, slotul online The Big Journey este încărcat cu recompense de până la 10.000x. Perechea de călători (simbolurile premium) este ispitită să viziteze Opera din Sydney, Statuia Libertății din New York sau Turnul Eifel din Paris.

Avionul este simbol Wild, substituie simbolurile curente pe cele 10 linii active pe grila 5×3 și dublează câștigurile la care participă. Trenul rapid este simbol Scatter și inițiază Bonusul cu 25 de rotiri gratuite cu multiplicator 2x.

Vei beneficia și de cele două caracteristici specifice tuturor sloturilor EGT (vechea denumire a providerului): Dublaj pe Roșu sau Negru și Jackpotul Mystery Cards cu 4 niveluri: Clubs, Diamonds, Hearts și Spades.

Obține amintiri de neuitat în vacanțele pe rolele cu sloturi online distractive de la NetBet Casino!