Carnavalurile sunt sărbători populare foarte apreciate. Unele dintre ele au devenit evenimente internaționale, adunând chiar milioane de participanți. În luna februarie se defășoară două dintre cele  mai cunoscute astfel de evenimente: Carnavalul de la Veneția și Carnavalul de la Rio. Atmosfera de la aceste festivaluri poate fi retrăită în sloturile online pentru care au fost surse de inspirație. Aceste sloturi tematice sunt perfecte pentru a experimenta o parte din grandoarea acestor evenimente.

Carnavalul de la Veneția în slotul online Royal Masquerade

Carnavalul de la Veneția în sloturi tematice - Royal Masquerade

Sărbătorit anual, Carnavalul Venețian se termină cu 40 de zile înainte de Paștele Catolic. De aceea, în acest an, el se va desfășura între 4 și 21 februarie. Carnavalul din Veneția este recunoscut pentru extravagantele măști specifice. Se presupune că originile sale sunt în anul 1162, când, după o victorie a Veneției împotriva Patriarhului din Aquileia, locuitorii au ieșit în Piața San Marco pentru a sărbători. Festivalul a fost interzis în multe perioade, dar, în 1979, guvernul italian a decis să readucă în atenția lumii istoria, cultura și tradițiile din Veneția. În prezent, în timpul carnavalului, Veneția primește peste 3 milioane de vizitatori.

În octombrie 2015, providerul suedez de jocuri de cazino Play’n GO a lansat Royal Masquerade, un titlu care și-a propus să aducă pe role atmosfera Carnavalurilor Venețiene. Pe o grilă 5×3 cu până la 10 linii de plată active, acest joc de păcănele online te poate recompensa cu până la 10.000x, după un model matematic foarte volatil, cu RTP de 96,52%. Mizele care pot fi plasate încep de la 0,05 RON și pot ajunge la 500 RON, în funcție de număriul de linii de plată selectate, numărul de monede și valoarea acestora.

Simbolurile curente sunt regalele de la 10 la A, Muzicantul, Curtezana, Bufonul, Regina Festivalului și Dogele. Aceste sloturi tematice sunt foarte bogate în detalii, așa cum se întâmplă și cu simbolul Wild (Masca cu Cioc) sau Scatter (Masca aurie). 3 sau mai multe simboluri Scatter inițiază Bonusul cu 5 rotiri gratuite cu câștig garantat (pot fi suplimentate până la 20).

300 de ani de la primul Carnaval de la Rio

Festivalul de la Rio de Janeiro - sloturi tematice - Rio Fever

Tot înainte de Postul Mare (Postul Paștelui) are loc și Carnavalul Brazilian. Anul acesta se împlinesc 300 de ani de atestare a acestui eveniment. În 2023, acesta se va desfășura între 17 și 25 februarie. Cunoscut drept Carnavalul de la Rio, acest festival se desfășoară în mai multe orașe din sudul Braziliei ( Rio de Janeiro, Sao Paulo, Vitoria, Salvador of Bahia, Porto Seguro).

Caracterizat prin costume, muzică și dans, el este bine reprezentat în slotul online Rio Fever lansat de Wizard Games în iulie 2018. Spectacolul este organizat pe 5 role cu 4 rânduri. Combinațiile câștigătoare se vor forma pe 40 de direcții de plată. Poți câștiga până la 2.500x, după un sistem cu o frecvență de lovire a câștigurilor de 19.62% și un RTP de 94,70%.

De pe desktop sau dispozitive mobile, vei trăi atmosfera Carnavalului de la Rio plasând mize de la 2 RON la 100 RON. Toate simbolurile sunt tematice: 4 dansatoare, Masca, Nuca de cocos, Toba sau Penele. Simbolurile dansatoare pot să apară în întregime (4 poziții) sau pe fragmente. În mod aleatoriu, în jocul principal se declanșează Random Wild Ginga (1-20 simboluri Wild).

3 simboluri Bonus vor iniția Roata Bonus Rio Fever. Aceasta va acorda premii instant (multiplicatori de miză – maxim 80x), Mini Jocuri „Samba Parade” (7 rotiri gratuite cu Sticky Wild) și Mini Jocuri „Wild Ginga” (3 rotiri gratuite cu 1-3 role Wild).

Artificii în jocul de păcănele Samba Carnival

Samba Carnival - sloturi tematice

Se presupune că în timpul Carnavalului de la Rio, pe străzi sunt prezenți în jur de 2 milioane de oameni în fiecare zi. Cel mai așteptat moment este defilarea carelor alegorice ale principalelor școli de samba. La fel de apreciate sunt și focurile de artificii, însoțite de muzică, dans și voie bună. Atmosfera din timpul acestora este redată pe rolele slotului online Samba Carnival de la Play’n GO.

Lansat în ianuarie 2016, acesta este un joc de cazino mediu volatil, construit pe o grilă 5×3 cu până la 15 linii de plată active. Simplu și relaxant, Samba Carnival îți aduce recompense de maxim 150x, deși plătește combinații atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta la stânga. Poți plasa mize de la 0,05 RON până la 93,75 RON, în funcție de numărul de linii de plată selectată, de numărul de monede pariate și de valoarea acestora. 3 dansatoare, Ananasul, Pepenele verde, Portocala și Lămâia sunt simbolurile curente. Diferite combinații Maracas sunt simboluri Wild cu multiplicatori 2x, 3x, 4x sau 5x. Timbalul este simbol Scatter și inițiază o rundă Bonus. Trebuie să selectezi unul dintre Scatterele declanșatoare pentru a afla premiul.

Trăiește în fiecare zi atmosfera celor mai populare carnavaluri cu aceste sloturi tematice de la NetBet Casino!