Liga Campionilor se întoarce! Ediția 2022/2023 a uneia dintre cele mai prestigioase competiții din lume, care adună la fiecare ediție cele mai mari cluburi din Europa, a ajuns în faza returului optimilor.

Dueluri de cinci stele în Liga Campionilor

Jucătorii la pariuri online pot miza în această săptămână pe două meciuri tari, care promit spectacol și emoții. Manchester City – RB Leipzig și FC Porto – Inter. Ambele partide se joacă marți, 14 martie 2023, de la ora 22:00.

După ce în tur City și RB Leipzig au remizat, scor 1-1, cele două formații caută să se impună în primele 90 de minute, fără a trimite meciul în prelungiri. Jucătorii lui City par conștienți de valoarea indiscutabilă a adversarilor, iar Kevin de Bruyne explică cum elevii lui Pep Guardiola se pregătesc să îi întâmpine pe nemți.

„Există riscul de a subestima adversarii, pentru că am jucat împotriva lor de 3 ori în ultimii doi ani și știm multe despre ei. Au o echipă puternică, plasează mulți jucători pe linia de mijloc. Sunt agresivi și știu cum să facă un meci dur pentru noi. Au forte multă calitate și sunt conștient de trăsăturile lor. Sper că vom reuși să le ținem piept cu brio în meciul de marți”, a transmis Kevin de Bruyne înainte de partida cu echipa antrenată de Marco Rose.

Cel mai probabil, Pep Guardiola și Maro Rose se vor baza pe jucătorii pe care i-au trimis în teren în meciul din tur, fără să înregistreze absențe notabile.

În celălalt meci al serii, FC Porto o găzduiește pe Inter, tot de la ora 22:00. FC Porto este singura echipă portugheză rămasă în competiție, iar presiunea este imensă, mai ales după ce italienii au reușit să învingă la limită în meciul tur, scor 0-1.

Din ultimele 5 meciuri, FC Porto a câștigat trei și a pierdut două, iar Inter are parte de aceeași statistică, cu mențiunea că portughezii au o victorie în ultimul meci jucat în campionat, cu Estoril, scor 3-2, iar Inter a înregistrat o înfrângere, cu Spezia, scor 2-1.

Cu jucători precum Pepe, Mehdi Taremi, Andre Franco și Diego Costa în teren, portughezii speră să facă față cu brio unei forțe echipe care are ca prim obiectiv cucerirea Ligii Campionilor, având în vedere că campionatul Serie A este dominat de Napoli.

Echipa italiană îi va avea în teren, fără îndoială pe Lautaro Martinez, Edin Dzeko, Hakan Calhanoglu și Henrikh Mkhitrayan. Simone Inzaghi va aborda, cel mai probabil, un sistem 3-5-2, iar Sergio Conceicao va miza pe un clasic 4-4-2.

Oferta NetBet pentru meciurile din returul optimilor Ligii Campionilor

NetBet te întâmpină cu oferta sa de pariuri pentru meciurile de Liga Campionilor. Pe cine alegi să mizezi?

MECI COTE
1 X 2
MANCHESTER CITY – RB LEIPZIG 1.37 5.10 7.80
FC PORTO – INTER 2.53 3.36 2.75