Ne apropiem cu pași repezi către momentul cel mai așteptat de la Indian Wells, finala! Una dintre semifinale este deja cunoscută, iar jucătorii la pariuri online pot miza atât pe aceasta, cât și pe cele două meciuri rămase din sferturile de finală.

Indian Wells

Meciuri de top în sferturi și semifinale la Indian Wells

În optimi, spaniolul Carlos Alcaraz (locul 2 ATP) a reușit să obțină accesul în sferturi după ce britanicul Jack Draper s-a retras la scorul de 6-2, 2-0. Aceasta a fost victoria cu numărul 101 în cariera tenismen profesionist pentru jucătorul iberic.

Mai departe, în sferturi, Carlos Alcaraz îl va înfrunta, vineri, 17 martie 2023, pe canadianul Felix Auger-Aliassime. Nord-americanul se află și el în ascensiune, ocupând în prezent locul 10 în ierarhia ATP. Cei doi s-au mai întâlnit de trei ori, iar din aceste întâlniri două au fost câștigate de jucătorul spaniol.

Ultimul meci din sferturile de finală se desfășoară între americanul Taylor Fritz (locul 5 ATP) și italianul Jannik Sinner (locul 13 ATP). Sinner este antrenat de Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep.

Fritz a reușit să ajungă în sferturi după ce a trecut în optimi de Marton Fucsovics, scor 6-4, 6-3, într-un meci care a durat o oră și 41 de minute. Sinner a ajuns în sferturi după ce l-a învins pe elvețianul Stan Wawrinka, scor 6-1, 6-4. Acum, italianul caută să demonstreze cât mai multe și să urce în clasamentul ATP.

Prima semifinală a competiției este deja cunoscută, aceasta urmând să se joace sâmbătă, 18 martie 2023, între rusul Daniil Medvedev (locul 6 ATP) și americanul Frances Tiafoe (locul 16 ATP). Ambii promit să lupte până la epuizare, iar Tiafoe anunță că nu se lasă intimidat de rus.

După victoria din meciul din sferturi cu britanicul Cameron Norrie (locul 12 ATP), Tiafoe a declarat că este foarte mulțumit de cum a jucat în turneul ATP Masters 1000 din SUA.

„Sunt foarte fericit! Sunt unul dintre cei mai buni jucători din lume și mă bucur că am învins un tenismen care a jucat atât de bine. Am crescut mult ca sportiv și asta se vede. Sunt foarte mulțumit de progresul meu”, a transmis Frances Tiafoe după victoria din sferturi.

Pariază la NetBet pe meciurile de la Indian Wells

În contextul în care Indian Wells se apropie de final, suspansul și entuziasmul cresc fără îndoială. Jucătorii la pariuri online au la dispoziție oferta NetBet, în care se regăsesc toate meciurile de la turneul american. Cine va fi marele câștigător?

MECI COTĂ
1 2
Taylor Fritz – Jannik Sinner 2.08 1.74
Carlos Alcaraz – Felix Auger-Aliassime 1.27 3.60
Daniil Medvedev – Frances Tiafoe 1.25 3.80