Preliminariile pentru calificarea la EURO 2024 continuă vineri, 24 martie 2023, cu meciuri care de care mai tari. Franța, Olanda, Suedia și Belgia depun tot efortul pentru a se califica la turneul final.

EURO 2024

Cele mai tari meciuri ale zilei de vineri, din preliminariile pentru EURO 2024

Dacă Joi se vor duela Italia și Anglia, vineri se vor juca meciuri care încep cu promisiunea spectacolului: Franța – Olanda și Suedia – Belgia. Ambele partide se desfășoară de la ora 21:45. Franța vine după finala Cupei Mondiale din Qatar, pierdută în fața Argentinei la loviturile de departajare, iar Suedia îl are din nou în componență pe marele Zlatan Ibrahimovic.

Recent, Kylian Mbappe a fost numit căpitanul Franței de către Didier Deschamps, acesta fiind cel mai tânăr jucător care are această onoare, la doar 24 de ani. Avându-i alături pe Giroud, Griezmann, Coman, Tchouameni, Pavard și Upamecano, tânărul atacant francez se arată încrezător că echipa sa poate învinge în duelul de vineri. Posibil, Deschamps va organiza echipa în sistemul 4-2-3-1.

De menționat este că naționala Franței este neînvinsă în ultimele 5 meciuri disputate acasă, pe Stade de France. De asemenea, jucătorii din Hexagon au câștigat ultimele 3 bătălii cu naționala olandezilor.

Olandezii se pregătesc și ei cât pot de bine, chiar dacă din totalul celor 20 de partide jucate cu francezii 11 au fost pierdute. Unul dintre cei mai în formă fotbaliști pe care îi are Ronald Koeman la dispoziție este Cody Gakpo, care joacă în prezent la Liverpool.

Cel mai probabil, Koeman îi va trimite în teren pe Cillessen, De Light, Van Dijk, Beerman, Wijnaldum, Depay și Gakpo, cu un sistem 4-3-3.

Celălalt meci tare al serii este Suedia – Belgia. Chiar dacă nu se află într-o formă precum cea a belgienilor, elevii lui Janne Anderson se numără printre echipele favorite la calificarea la turneul final.

Una dintre cele mai mari surprize ale naționalei scandinave este convocarea lui Zlatan Ibrahimovic, atacantul în vârstă de 42 de ani al lui AC Milan, reîntors recent pe teren după o accidentare grea. În cazul în care va fi introdus în joc, acesta va fi cu siguranță cel mai în vârstă jucător dintre toți. Zlatan ar putea chiar să devină cel mai în vârstă jucător de la EURO 2024, în cazul unei calificări a Suediei.

Janne Anderson se poate baza, pe lângă Zlatan Ibrahimovic, pe Olsen, Holm, Hien, Lindelof, Claesson, Forsberg și Isak.

Belgia este și ea însetată de victorie, după ce a fost eliminată timpuriu de la Campionatul Mondial. Cu fotbaliști cu nume uriașe, care joacă la echipe de top ale Europei, Domenico Tedesco aspiră fără îndoială la titlul de campion european. Tehnicianul îi are la dispoziție pe Courtois, Meunier, Onana, De Bruyne, Trossard, Lukaku și Carrasco, iar statistica e și ea în favoarea sa: Belgia a câștigat ultimele trei partide împotriva Suediei.

Oferta NetBet îți aduce pariuri interesante. Cum arată cotele

Suporterii jucători la pariuri online au la dispoziție oferta NetBet pentru toate meciurile zilei de vineri din a doua zi de meciuri în cadrul preliminariilor de calificare la turneul final din Germania. Va câștiga echipa ta favorită?

MECI COTE
1 X 2
BULGARIA – MUNTENEGRU 2.54 3.04 2.87
FRANȚA – OLANDA 1.82 3.47 4.30
SUEDIA – BELGIA 3.38 3.29 2.13
MOLDOVA – INSULELE FEROE 2.49 2.91 3.08
SERIA – LITUANIA 1.08 9.60 26.00
AUSTRIA – AZERBAIDJAN 1.21 6.00 13.00
CEHIA – POLONIA 2.39 3.13 3.01
GIBRALTAR – GRECIA 29.00 9.70 1.07