NetBet Blog Romania

Se va revanșa Jurgen Klopp? Manchester City – Liverpool, în etapa 29 din Premier League! Vezi cotele și pariază pe NetBet

Manchester City și Liverpool este derby-ul etapei cu numărul 29 din Premier League, acesta urmând să se dispute sâmbătă, 1 aprilie 2023. Formația lui Jurgen Klopp caută să își ia revanșa pentru eșecul din Cupa Ligii Angliei (scor 3-2), dar va întâlni o echipă aflată pe cai mari în duelurile de acasă. Suporterii jucători la pariuri online găsesc deja meciul în promoția NetBet.

Cifrele derby-ului Manchester City – Liverpool

Echipa lui Pep Guardiola se bucură de succes în meciurile de acasă. În ultimele 5 partide disputate pe teren propriu, Erling Haaland și colegii săi au reușit să obțină 5 victorii, inclusiv un zdrobitor 7-0 cu RB Leipzig în Liga Campionilor.

În același timp, Liverpool a avut parte de rezultate negative în meciurile din deplasare. Ultimele 5 partide desfășurate în deplasare pentru formația lui Klopp au adus trei înfrângeri, o victorie și un egal, iar poziționarea în clasament este motiv de supărare în continuare pentru fanii „cormoranilor”. Liverpool se află pe locul 6, în afara locurilor care duc în competițiile europene.

Formația de pe Emirates Stadium se poziționează pe locul secund, la 8 opt puncte în spatele liderului Arsenal, și are ca obiectiv principal câștigarea titlului, în contextul în care au rămas doar 11 meciuri de jucat în Premier League, inclusiv o restanță din etapa trecută, cu West Ham, echipă aflată deja pe loc de retrogradare în Championship.

În total, Manchester City și Liverpool au jucat, de-a lungul istoriei, 191 de partide, cele mai multe fiind câștigate de formația de pe Anfield, 59. Alte 51 de meciuri s-au terminat la egalitate, iar City a învins în 49 de partide. Cele două formații s-au întâlnit pentru prima dată pe 16 septembrie 1893.

Cel mai probabil, Klopp va folosi  un sistem 4-3-3, cu jucători precum Kelleher, Ramsay, Gobez, Milner, Bajcetic, Salah, Firmino și Carvalho. Guardiola s-ar putea baza, de asemenea, pe un sistem de joc asemănător, alegând să îi trimită în teren pe Ortega, Lewis, Katongo, Laporte, Gomez, de Bruyne, Mahrez, Rogers și Haaland.

Pariuri interesante pe NetBet pentru Manchester City – Liverpool

Meciul se regăsește și în oferta NetBet de pariere, Manchester City fiind clar favorita principală, conform cotelor.

MECI COTE
1 X 2
Manchester City – Liverpool 1.56 4.20 5.30

De asemenea, pe NetBet poți să găsești o mulțime de pariuri interesante pentru acest meci, inclusiv pe numărul de goluri marcate de Manchester City și Liverpool. Tu ce alegi să pariezi?

*COTELE POT VARIA

Exit mobile version