Luna aprilie aduce, încă din primele zile, dueluri fantastice și oportunități interesante la pariuri online. În Premier League are loc un derby spectaculos: Chelsea – Liverpool.

Chelasea - Liverpool

Chelasea – Liverpool. Probleme pentru ambele echipe

Marți, 4 aprilie 2023, Chelsea o întâlnește pe rivala Liverpool, într-o perioadă în care ambele echipe se chinuie să spele rezultatele rușinoase din prima parte a campionatului, care le-au plasat în pozițiile actuale din clasament.

Gazda, Chelsea, trece printr-o nouă criză pe banca tehnică. Antrenorul Graham Potter a fost demis, duminică, în urma rezultatelor foarte slabe din ultima perioadă. Este al doilea antrenor de când clubul londonez a fost preluat de patronul miliardar Todd Boehly, după ce fostul patron, oligarhul rus Roman Abramovich a fost obligat de autoritățile britanice să vândă clubul, în urma sancțiunilor declanșate de invazia rusă din Ucraina.

Așadar, Chelsea nu va avea antrenor principal la meciul contra lui Liverpool, echipă aflată pe o poziție ceva mai bună în clasament, însă departe de locul din vârf dorit de Jurgen Klopp. Londonezii (locul 11) au șanse foarte mari să rateze competițiile europene, iar „cormoranii” (locul 8) speră ca măcar să ajungă în Europa League sau Conference League.

Conform presei engleze, există totuși motive de optimism, mai multe nume mari fiind favorite pentru a-i lua locul lui Graham Potter, printre care Julian Nagelsmann, Mauricio Pochettino, Luis Enrique și chiar Zinedine Zidane.

În ultimele 5 meciuri, Chelsea a cunoscut atât extazul, cât și agonia. A câștigat în Liga Campionilor contra Borussiei Dortmund, dar a pierdut în fața lui Aston Villa și a remizat cu Everton. De asemenea, Chelsea nu a câștigat niciun meci în perioada 21 ianuarie – 3 martie, în ciuda unor investiții masive făcute în echipă.

Liverpool nu are nici ea un bilanț foarte fericit. Din ultimele 5 meciuri ale echipei lui Jurgen Klopp, două au reprezentat înfrângeri, un egal și două victorii. Cu toate acestea, duelul dintre cele două echipe aduce cote asemănătoare pe NetBet. Detalii despre acest lucru, mai jos.

Este foarte probabil ca neamțul Jurgen Klopp să-i trimită în teren pe cei mai în formă jucători ai săi: Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Fabinho, Salah, Firmino și Nunez. Chelsea îi are și ea la dispoziție pe Kepa, Koulibaly, Fofana, Fernandez, Kante, Mount Hagertz și Felix.

Cote interesante în oferta de pariere NetBet

NetBet îți propune mai jos o serie de pariuri interesante pentru derby-ul Chelsea – Liverpool. Tu ce alegi să pariezi?

MECI COTE
1 X 2
Chelsea Liverpool 2.38 3.52 2.86

Șansă dublă:

MECI COTE
1X 12 X2
Chelsea Liverpool 1.41 1.29 1.56