Jucătorii la pariuri sportive online au motive pentru care să fie entuziasmați. Un nou episod din unul dintre cele mai urmărite dueluri ale Europei, FC Barcelona – Real Madrid, se desfășoară miercuri, 4 aprilie 2023, în semifinala Cupa Regelui Spaniei.

fc barcelona - real madrid

FC Barcelona – Real Madrid. Cum ar putea arăta cele două echipe

Aflată sub o presiune inimaginabilă în scandalul arbitrajelor, Barcelona se pregătește să o întâlnească pe marea rivală, de această dată în Cupa Regelui. Nici formația din capitala Spaniei nu trece printr-o perioadă foarte plăcută, aflându-se în spatele echipei catalane în clasamentul La Liga, la o diferență semnificativă de puncte (12).

În meciul tur, găzduit la Madrid, Real a pierdut cu scorul de 1-0, meci în care Eder Militao a marcat un gol în propria poartă. Meciul tur a mai cunoscut o ploaie de cartonașe galbene, Raphinha, Gavi, Fati, chiar și antrenorul Xavi au fost printre cei care au fost sancționați de către arbitru.

În retur, gazdele nu se pot baza pe nume precum Dembele, Pedri și de Jong. În același timp, Real Madrid îi are indisponibili pe Ferland Mendy, Mariano Diaz și Rudiger, însă ceilalți jucători sunt pregătiți să intre pe teren.

În ultimele cinci partide, echipa antrenată de Xavi a reușit să câștige fiecare meci, în timp ce Real a înregistrat trei victorii, o înfrângere și o remiză. Ultima înfrângere a formației lui Carlo Ancelotti a fost chiar în fața lui FC Barcelona, scor 2-1, golurile echipei blaugrana fiind înscrise de Franck Kessie și Sergi Roberto. Câștigătoarea acestui duel o va înfrunta, în marea finală Cupei Regelui, pe câștigătoarea din meciul Osasuna – Athletic Bilbao (0-1 în tur).

„Suntem motivați, concentrați și așteptăm meciul. Avem multă încredere în noi, chiar dacă ei par de neînvins. Trebuie să mă gândesc la toate resursele pe care le am pe bancă, nu doar la primul 11. El Clasico este cel mai important meci pentru toată lumea, pentru că este o rivalitate mare între noi”, a ținut să transmită antrenorul formației din Madrid la conferința de presă ținută înaintea partidei.

Aceasta va fi a 187-a întâlnire dintre cele două echipe, în istoria de peste 90 de ani a derby-ului. Cei doi tehnicieni promit spectacol și vor trimite în teren cei mai puternici jucători. Xavi se va baza, cel mai probabil, pe jucători precum Ter Stegen, Kounde, Araujo, Busquets și Lewandowski, în timp ce Ancelotti ar putea să-i trimită în joc pe Curtois, Carvajal, Mendy, Camavinga, Kroos, Valverde, Vinicius și Benzema.

Cotele NetBet pentru cei mai tari pariori

Oferta vastă de pariere a NetBet cuprinde și „El Clasico” din Cupa Regelui Spaniei, echipa blaugrana având o cotă ceva mai mică față de marea rivală. Reprezintă, așadar, Real Madrid un pariu curajos?

MECI COTE
1 x 2
Barcelona – Real Madrid 2.32 3.45 2.87

*Cotele pot varia.