Finala Europa League din 2023 se va desfășura între Sevilla și AS Roma, pe 31 mai 2023, de la ora 22:00, la Budapesta. Cotele pentru acest meci sunt disponibile deja pe NetBet pentru jucătorii la pariuri online.

Cum se prezintă Sevilla și AS Roma înainte de finala Europa League

Cele două echipe au avut un parcurs senzațional în competițiile Europene, iar finala de la Budapesta le-ar oferi nu doar un trofeu râvnit și multă glorie, ci și un loc în viitoarea ediție de Champions League.

Aceasta este cea de-a 6-a finală de competiție europeană pentru Jose Mourinho în calitate de antrenor. Până acum, portughezul a reușit să câștige toate cele 5 finale pe care le-a disputat, ultima fiind tot cu AS Roma, în 2022, când a cucerit trofeul Conference League.

Formația italiană se pregătește să pună punct unui sezon în care adversarele sale parcă au fost mai puternice ca niciodată. În total, romanii mai au de disputat doar două meciuri înainte să poată considera închis sezonul.

Echipa din capitala Italiei suferă în acest moment din cauza absenței lui Paulo Dybala, care s-a accidentat la gleznă și nu va fi prezent în meciul cu Sevilla. „Nu cred că poate juca. Sincer, sper că poate fi pe bancă. Este ultimul meci al sezonului, deşi mai avem unul la Spezia, în ultima etapă din Serie A, dar pentru Paulo ar fi ultimul meci. M-aş bucura dacă ar putea merge pe bancă şi ar putea juca 15 sau 20 de minute”, a declarat Mourinho despre accidentarea argentinianului.

Pentru Sevilla, în schimb, o eventuală victorie în finala cu AS Roma ar reprezenta salvarea unui sezon care nu a dat roade. Clasată pe locul 10 în La Liga, formația spaniolă este specialista desăvârșită a Europa League, pe care a câștigat-o de patru ori până acum. Plus de două ori când era Cupa UEFA.

Jose Luis Mendilibar are la dispoziție un lot care nu înregistrează probleme serioase, iar Sevilla nu a pierdut niciun meci în ultimele 5 partide. Roma, în schimb, are o singură înfrângere, în Serie A, în fața lui Inter Milano, finalista din Liga Campionilor.

Ce cote sunt în oferta NetBet pentru finala Europa League

Așa cum te-ai obișnuit, NetBet îți propune pentru fiecare meci tare câte un pariu interesant. Astfel, în oferta de pariere NetBet găsești, pentru meciul Sevilla – AS Roma și nu numai, cote echilibrate. Va reuși Jose Mourinho să câștige și acest trofeu?

MECI COTE
1 x 2
Sevilla – AS Roma 2.59 2.85 2.87