Norocul este foarte important pentru jucătorii de casino online. Ca de altfel toți cei care practică diverse forme de jocuri de noroc, ei au dezvoltat superstiții și obiceiuri care să îndepărteze ghinionul și să aducă noroc. În funcție de zodie, un jucător poate aprecia în mod deosebit un anumit fel de joc sau anumite funcții speciale. Haideți să vedem cum ar putea zodia Gemeni să profite la sloturi online de personalitate și ascendentul astral!

Gemenii și sloturile online

Zodia Gemeni este o zodie de aer și este a treia pe Roata Zodiacului. Guvernată de Mercur, astrul comunicării, al negocierilor și al călătoriilor, această zodie este una dintre cele mai complexe, nativii săi având o personalitate duală, care poate trece cu ușurință de la entuziasm la indiferență, de la o stare activă la leneveală, de la veselie la introvertire.

În general, Gemenii sunt distractivi, comunicativi, chiar guralivi. Pentru ei, lumina, soarele și iubirea sunt sursele necesare și suficiente de energie. Nativii acestei zodii sunt spontani, sociabili și elocvenți. Ei duc lipsă de răbdare și  iubesc libertatea, călătoriile și atenția celorlalți. În schimb, se feresc de reguli și convenții, dar și de obstacole. Dispuși la schimbare, ei pot să pară în multe situații inconsecvenți. Firi care se bazează pe logică, Gemenii sunt potriviți pentru jocul de blackjack, dar apreciază și sloturile online în care atmosfera este incendiară, acțiunea decurge rapid sau orice titlu care să le stimuleze intelectul. În cele ce urmează vă vom prezenta o scurtă selecție cu păcănele online care ar putea să cucerească un nativ Gemeni.

Lil Devil – reprezentarea dualității Gemenilor

zodia Gemeni și dualitatea în Lil Devil

Slotul online Lil Devil, lansat de Big Time Gaming în septembrie 2019, este o aventură plină de suspans și adrenalină care se desfășoară pe o grilă 6×4 cu 4.096 de direcții de plată. Pe ritmuri antrenante, jocul principal este dinamizat de simbolul Angel Wild care apare pe rolele 3 și 4. Acesta se extinde pe întreaga rolă și poartă multiplicator de câștiguri până la 12x. Când conectează două simboluri Angel Wild, multiplicatorul final se stabilește prin înmulțire.

Foarte volatil, acest joc este construit pe baza unui model matematic cu un câștig maxim de aproape 50.000x. Acesta poate fi obținut în timpul rundelor bonus. „Be My Angel” constă în 7 rotiri gratuite cu simboluri sticky wild care se pot transforma în Angel Wild. Dynamite Lover constă în 12 rotiri gratuite cu multiplicator progresiv și simbol Dynamite Wild pe rolele 3 și 4. Colectează 40 de inimi și vei declanșa Hearthstopper Enhanced Free Spins în care simbolurile Inimă Purpurie se transformă în Wild Sticky, iar Dynamite Wild începe cu un multiplicator 5x.

Marilyn Monroe – cea mai cunoscută personalitate zodia Gemeni

Marilyn Monroe - cea mai cunoscută personalitate zodia Gemeni

Sex-simbol al anilor 1950, Marilyn Monroe a fost o actriță, model și divă pop din America. De o frumusețe frapantă, aceasta a prins imaginația bărbaților și a trezit invidia femeilor pentru viața luxoasă. Dar, așa cum se întâmplă în multe cazuri cu Gemenii, cealaltă față a personalității ei a stârnit controverse.

Când au creat Gem Splash Marilyn Monroe, designerii Rarestone Gaming au explorat luminile din viața modelului. Grafica și fondul sonor sunt inspirate din perioada de aur a Hollywood-ului. Grila de joc 5×4 cu 30 de linii de plată folosește un model matematic puțin volatil cu plăți frecvente, dar reduse ca valoare. Simbolurile jocului sunt Marilyn Monroe, sigla Gem Splash, simbolul Gem Drop, Buzele (Scatter), Diamantul, Microfonul, Trandafirul și suita de la J la A din pachetul de cărți de joc. Principalele atracții ale acestui joc sunt caracteristica Gem Drop (cu premii instant de până la 100x) și rotirile gratuite cu simboluri Gem Drop gigant (2×2, 3×3 sau 4×4). Aleatoriu, poți câștiga unul dintre cele 3 jackpoturi progresive: Minor, Major sau Grand.

Genie Mega Reels satisface curiozitatea Gemenilor

curiozitatea Gemenilor în Genie Mega Reels

Persoane cerebrale, Gemenii au și o imaginație bogată, astfel că jocul de păcănele Genie Mega Reels de la Skywind poate fi o alegere potrivită pentru ei. Dezvoltat pe 5 role cu 3-7 rânduri și și 30-90 de linii de plată, acest joc ca la aparate poate fi extrem de distractiv.

Duhul este simbolul Wild. Simbolurile curente sunt regalele de la 10 la A , Lampa, Cufărul, Covorul fermecat și Brățările. Grila se poate mări la orice rotire și se pot declanșa caracteristicile Wild: Wild Duh cu extindere (rolă Wild), Wild Duh aleatoriu (până la 9 simboluri Wild) sau Wild Duh Gigantic (simboluri Wild 2×2). 3 simboluri Bonus pe rolele 2, 3 și 4 declanșează Roata Bonus cu rotiri gratuite, multiplicator de câștiguri, premii instant de până la 20x sau Jackpotul progresiv.