Pirații au fost cele mai controversate persoane din toate timpurile. Aceștia acționau pe uscat pe teritorii care nu aparțineau niciunui stat. Acești hoți ai mărilor au fost renumiți pentru aptitudinile lor de a naviga pe mare și revendicarea unor comori ascunse.

Fiecare insulă pe care aceștia au poposit are propria poveste despre iubire, război și lupte pentru cucerirea teritoriului și a lucrurilor oferite de acesta.

Pe baza acestor personaje s-au conturat povești fabuloase puse în scenă mai apoi în filme celebre cum ar fi seria Pirații din Caraibe, Insula comorilor, Șoimul mării, și altele. Multe cărți au devenit rapid blockbuster datorită poveștilor pline de acțiune. De-a lungul timpului aceste personaje au fost folosite și în mediul digital în jocuri video, dar și în jocuri de păcănele online. Tematica sloturi cu pirati este captivantă și atractivă, devenind rapid foarte populară. Astfel că mulți furnizori o folosesc în combinație cu diferite mecanisme de joc, funcții speciale, dar și decoruri care te vor face să te simți ca un adevărat pirat.

Corsair Queen – regina mărilor

Corsair Queen - sloturi cu pirati

Acest minunat joc ca la aparate este dezvoltat și furnizat de Synot. Acțiunea piraților se desfășoară pe o grilă cu structura 5×3 și 20 linii de plată. În jocul Bonus grila va deveni mai mare având 7 role și 5 rânduri și, implicit, numărul liniilor de plată va crește la 40. Poți plasa pariuri între 0.20 și 100 RON. Pe role vor apărea 10 simboluri dintre care șase sunt tematice ( Regina corsar, Cufăr plin cu aur, Corabie cu pânze roșii, Hartă, Busolă, Sticlă). Celelalte patru sunt simboluri ale cărților de joc A-J.

Cufărul este Scatter care nu declanșează o funcție specială, dar este cel mai bine plătit simbol. Aceeași valoare de plată o are și Corabia și, anume 20x miza pentru o linie completă.

Regina corsar are rol de Wild, apare pe rolele 2, 3 și 4 și declanșează jocul Bonus cu 5 rotiri gratuite. În timpul rundei Bonus, toate rolele se extind până la maximul de 5 simboluri per rolă, mărind astfel șansele formării mai multor combinații câștigătoare. Orice simbol Wild complet oprit pe role rămâne pe poziție și acordă o rotire gratuită extra. Funcția Gamble îți permite dublarea câștigurilor prin alegerea corectă a culorii cărții întoarse. Poți dubla de până la 10 ori într-o rundă.

Corsair Queen are instalat un sistem de Bonus pe 4 niveluri progresive, Synot Progressive Bonus. Fiecărui nivel în parte îi corespunde un simbol ca Diamant, Lingouri de aur, Lingouri de argint și Lingou de bronz. Acest Bonus se declanșează la finalul unei rotiri alese în mod aleatoriu.

Descoperă comorile în sloturi cu pirati – The Golden Sail 

sloturi cu pirati 2023 - The Golden Sail

Relax Gaming a dezvoltat acest slot în parteneriat cu Silverback Gaming. Se joacă pe o grilă cu 5 role și 4 rânduri cu 40 linii de plată fixe. Acțiunea are loc pe spatele unei corăbii, cu felinare aprinse de-o parte și de alta a grilei. Combinațiile câștigătoare se formează din cel puțin 3 simboluri identice pe liniile selectate. Poți naviga pe mare prin intermediul acestui slot foarte volatil plasând pariuri între 1.60 și 160 RON. RTP-ul este de 95%.

Slotul este format din 12 simboluri: Bombă, Cufăr, Busolă, Butoi cu rom, Hartă, A-9. Ca și simboluri speciale vei regăsi un Wild și un Scatter. Wild-ul este reprezentat de Bombă și înlocuiește toate simbolurile obișnuite de pe role. Scatter-ul este reprezentant de simbolul Bonus. Acesta declanșează jocul Bonus Roata Mare cu câștig garantat al uneia dintre cele 5 funcții disponibile: Bonusul 50x miza instantaneu, Bonusul Selecție cu câștig de până la 5000x, Bonusul Rotiri Gratuite cu multiplicatori progresivi și Bonusul Pistei cu până la 1000x multiplicator.

Tales of Silver Megaways – povești cu premii fabuloase

pacanele cu pirati 2023

Acest minunat slot animat oferit de iSoftBet a fost lansat recent, în ianuarie 2023. Slotul este foarte volatil și se bazează pe un model matematic cu RTP de 96.11% ce poate genera un câștig maxim de 37.500x. Poți plasa mize cu valori cuprinse între 1 și 30 RON. Jocul automat este disponibil. Acțiunea piraților are loc pe puntea unei corăbii unde vei regăsi grila de joc specifică mecanicii Megaways.

Aceasta constă în 6 role + 1 rolă suplimentară pe orizontală deasupra celor patru role din mijloc. Rândurile pot găzdui între 2 și 7 simboluri. Pe această configurație se pot forma până la 117.649 moduri de câștig într-o singură rotire. Câștigurile se obțin prin combinația de simboluri identice pe role consecutive, indiferent de poziția acestora. După obținerea unui câștig se declanșează funcția cu câștiguri în cascadă. Toate simbolurile câștigătoare vor dispărea de pe role, iar grila va fi completată cu alte simboluri. Pozițiile goale din rola orizontală vor fi umplute cu simboluri care vin din partea dreaptă. Cascadele de simboluri se opresc când nu se mai formează nicio combinație câștigătoare.

Tales of Silver Megaways este format din 13 simboluri: Monoclu, Busolă, Pistol, Pirat, Monedă aurie, Steagul piraților, Craniu, A-9.

Moneda aurie este simbol misterios și atunci când apare pe role se transformă în oricare din simbolurile comune. Steagul piraților are rol de Wild, substituie toate simbolurile obișnuite și apare doar pe rola orizontală. Craniul cu pălărie de pirat are funcția de Scatter și, la apariția a 4 cranii, declanșează runda Bonus cu 12 rotiri gratuite. Orice Scatter apărut pe role în runda Bonus oferă 5 rotiri gratis suplimentare, până la maximum 27. Rotirile gratuite rulează cu un multiplicator nelimitat activ ce pornește de la x1 și, cu fiecare cascadă, crește cu x1. Valoarea lui se aplică la fiecare câștig obținut în runda Bonus.

Funcția Bonus Buy este disponibilă pentru un cost de 75x miza totală. O altă funcție specială a acestui slot este Max Megaways. Aceasta se poate activa în mod aleatoriu la oricare rotire și va face ca rolele să ajungă la numărul maxim de moduri de câștig (117.649) prin umplerea rolelor cu maximul de simboluri.

Descoperă comorile în 3 sloturi cu pirati la NetBet Casino!