Spectacolul din Liga Campionilor este gata să înceapă pentru Farul Constanța. Formația constănțeană o întâlnește în preliminarii pe Sheriff Tiraspol. Meciul va avea fluierul de start miercuri, 12 iulie 2023, de la ora 20:30. Jucătorii la pariuri online pot plasa deja pariuri pe această partidă.

Preliminariile Ligii Campionilor: Farul Constanța – Sheriff Tiraspol

Noul sezon de Liga Campionilor este aproape, iar Farul Constanța, câștigătoarea sezonului trecut de Liga 1, este singura care intră în luptă pentru un loc în grupele celei mai importante competiții între cluburi din Europa.

Dobrogenii antrenați de Gică Hagi au un prim adversar dificil: Sheriff Tiraspol, din Republica Moldova. Echipa de peste Prut a reușit să învingă pe Santiago Bernabeu, în urmă cu 2 ani, Real Madrid, și își dorește să revină în grupele UCL.

Cu unul dintre cele mai eficiente loturi din Liga 1, dar și printre cele mai tinere, Gică Hagi mizează pe energia jucătorilor săi tineri, dar și pe experiența celor mai în vârstă, precum Denis Alibec, unul dintre oamenii de bază pentru formația dobrogeană.

„Obiectivul e să trecem de Sheriff Tiraspol. Știm că întâlnim o echipă care are mai multă experiență decât noi în Europa. Sperăm să prindem o zi bună, să fim mai buni. Sperăm ca miercuri, acasă, să jucăm mult mai bine și să marcăm”, a spus Gică Hagi, după înfrângerea cu Sepsi OSK, scor 0-1, din Supercupa României.

Oferta de pariere NetBet pentru Farul Constanța – Sheriff Tiraspol din preliminariile UCL

Pe NetBet găsești o mulțime de pariuri interesante pentru meciul Farul Constanța – Sheriff Tiraspol din preliminariile Ligii Campionilor. Va reuși echipa dobrogeană să fie prima echipă românească, după mulți ani, care se califică în grupele UCL?

MECI COTE
1 x 2
Farul Constanța – Sheriff Tiraspol 2.26 2.97 3.45