NetBet Blog Romania

Pariuri pe echipele românești în Conference League. Ce cote au FCSB, Farul, CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe

Echipele românești se duelează în Europa pentru un loc în grupele Conference League. Jucătorii la pariuri sportive online au la dispoziție o mulțime de pariuri interesante pentru meciurile din preliminariile din Conference League.

FCSB, Farul, CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe, în preliminariile Conference League

România are, în acest an, 4 echipe care se luptă pentru un loc în grupele Conference League: Farul, FCSB, CFR Cluj și Sepsi Sfântu Gheorghe. Farul a ajuns în faza preliminariilor Conference League după ce a fost eliminată de Sheriff Tiraspol (scor general 1-4) în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

Iată, mai jos, cum vor arăta cele 4 meciuri din prima rundă a turului 2 preliminar al Conference League.

Pentru aceste meciuri, jucătorii celor 4 echipe românești se pregătesc intens, mai ales că la mijloc există o miză financiară importantă pentru acestea. Fiecare club care ajunge în faza grupelor are asigurat câte un cec în valoare de aproape 3 milioane de euro. Această sumă crește, evident, odată cu înaintarea în competiție.

Din fericire pentru Farul, FCSB, CFR și Sepsi, toți jucătorii de bază sunt disponibili pentru a intra pe teren și pentru a da tot ce au mai bun. Un exemplu este Florinel Coman de la FCSB, care a fost lăudat de antrenorul său, Elias Charalambous, după meciul din campionat cu Dinamo (scor 2-1). În derby-ul de pe Stadionul Arcul de Triumf, „Mbappe” Coman a marcat un gol superb.

„Ne pregătim pentru meciul cu CSKA 1948, un meci dificil. Avem nevoie de toți jucătorii. O luăm pas cu pas. Suntem pregătiți, jucătorii sunt pregătiți. Va fi un meci dificil, dar vom reuși să ne descurcăm.

Coman este cel mai bun jucător din România. A înscris un gol fantastic (în meciul cu Dinamo), un eurogol. Suntem fericiți că îl avem în echipă și că ne ajută foarte mult”, a transmis Elias Charalambous.

Cum arată cotele pentru meciurile din Conference League

Patru dueluri tari pe parcursul a două zile. Cluburile românești sunt în prim plan pentru jucătorii la pariuri online, iar pe NetBet ai la dispoziție o mulțime de pariuri interesante pentru aceste dueluri. Cum va arăta biletul tău?

MECI COTE
1 x 2
CSKA 1948 – FCSB 2.52 2.87 2.67
Farul Constanța – Urartu FC 1.44 3.98 5.70
CFR Cluj – Adana Demirspor 2.11 3.98 3.03
CSKA Sofia – Sepsi Sfântu Gheorghe 1.64 3.41 4.60

*COTELE POT VARIA

Exit mobile version