Echipa națională a României se pregătește intens pentru Cupa Mondială de Rugby din Franța. Jucătorii la pariuri online au la dispoziție oferta NetBet pentru duelurile „stejarilor”.

Ce meciuri joacă România la Cupa Mondială de Rugby

Cupa Mondială de Rugby din Franța se desfășoară în perioada 8 septembrie – 28 octombrie 2023 și este, fără îndoială, unul dintre cele mai așteptate evenimente sportive ale anului.

România și Irlanda se întâlnesc pe 9 septembrie 2023, acesta reprezentând debutul pentru jucătorii antrenați de Eugen Apjok la Cupa Mondială. „Stejarii” nu vor avea o misiune ușoară, având în vedere că joacă împotriva uneia dintre cele mai bune echipe ale continentului.

România se va putea baza pe căpitanul Cristian Chirica și vicecăpitanii Ovidiu Cojocaru și Mihai Macovei. În total, Eugen Apjok are la dispoziție 33 de jucători, dintre care Macovei este cel mai titrat: 104 selecții și 100 de puncte – 20 de eseuri.

„Înseamnă foarte mult pentru mine să fiu căpitanul echipei noastre la Cupa Mondială şi asta mă motivează să lucrez din greu ca să trag echipa după mine în meciurile care vor urma.

Mă bucur că îl vom avea lângă noi pe Mihai Macovei, majoritatea am crescut cu el în echipă, a avut grijă de noi, ne-a sprijinit şi cred că mulţi dintre noi, jucătorii de linia a treia, mai avem de învăţat de la el.

Vom avea nevoie de fiecare fan alături de noi pentru că de fiecare dată, în meciurile grele ei ne-au dat puterea de a trece peste momentele dificile, fanii au fost întotdeauna al 16-lea jucător care a venit cu un impact bun şi pozitiv asupra echipei”, a transmis căpitanul Chirica înainte de deplasarea în Franța pentru Cupa Mondială.

După meciul cu Irlanda, România va avea parte de alte meciuri grele în grupa B.

  • România – Africa de Sud – 17 septembrie
  • Scoția – România – 30 septembrie
  • România – Toga – 8 octombrie

Oferta de pariere NetBet pentru Cupa Mondială de Rugby din Franța

Fanii jucători la pariuri online au la dispoziție oferta vastă de pariere de la NetBet. De menționat este că două dintre adversarele naționalei României din Grupă, Africa de Sud și Irlanda, se numără printre favoritele la câștigarea competiției, conform cotelor. Noua Zeelandă rămâne favorita principală, urmată de Franța. România este ultima în topul favoritelor.

CÂȘTIGĂTOAR CUPEI MONDIALE DE RUGBY 2023 COTĂ
Noua Zeelandă 3.75
Franța 4.00
Africa de Sud 4.33
Irlanda 6.00
Australia 12.00
Anglia 15.00
Scoția 51.00
Samoa 501.00
Italia 501.00
România 4.001.00