Paradisul jocurilor de noroc și al divertismentului strălucește chiar în inima deșertului Mojave. Este vorba despre Las Vegas, oraș recunoscut pentru luminile orbitoare și lumea fascinantă a cazinourilor.

În spatele ușilor impunătoare se desfășoară povești unice de distracție, unde o singură rundă de cărți poate schimba întregul destin al unei persoane. Viața de cazino din Las Vegas nu diferă cu mult de cazinourile online. Ambele reprezintă o combinație de strategie și noroc, unde aventurierii și visătorii se bucură de fiecare moment.

Drumul până la Vegas poate fi unul lung, dar aceste 3 sloturi Las Vegas îți vor oferi o privire de ansamblu a tot ceea ce simbolizează acest oraș. Vegas Megaways, Vegas Fiesta Grand și Lucky Vegas sunt gata să te ducă în paradisul jocurilor de noroc și să-ți ofere distracție nelimitată.

Vegas Megaways

Vegas Megaways - sloturi online

Vegas Megaways este jocul de păcănele online care îți oferă posibilitatea să pătrunzi într-un peisaj de poveste, într-o lume în care diamantele și luminile puternice guvernează.

Slotul online de la Big Time Gaming (Light & Wonder) funcționează după un model matematic foarte volatil, cu RTP de 96,27%. Aventura din orașul Las Vegas îți poate aduce un câștig în valoare de până la 72.310 X miza.

Vegas Megaways se poate juca cu până la 117,649 linii de câștig, iar după ce combinațiile câștigătoare se formează, caracteristica Reactions le îndepărtează, făcând loc unor simboluri noi. Simbolul Scatter este reprezentat de o monedă de aur, iar 3 astfel de simboluri apărute simultan inițiază bonusul cu 8 rotiri gratuite cu multiplicator progresiv nelimitat. Poți colecta rotirile gratuite standard sau poți alege Modul VIP Gamble prin care poți ajunge la maximul de 50 de rotiri gratuite sau le poți pierde.

Vegas Fiesta Grand

sloturi Las Vegas - Vegas Fiesta Grand

Jocul de păcănele online furnizat de compania de software Ainsworth îți oferă oportunitatea de a simți atmosfera dintr-un cazino de lux din orașul Las Vegas. Cu un RTP de 96,28% și 50 de linii de plată, Vegas Fiesta Grand apare ca o explozie de lumini, culori și simboluri reprezentative.

Simbolul Scatter este ilustrat grafic printr-un jeton de poker, iar atunci când minim 3 simboluri identice apar în același timp pe matricea de joc, se activează funcția „Paradisul jucătorilor”. Aceasta oferă un număr aleatoriu de rotiri gratuite și foarte multe bonusuri. În timpul caracteristicii de tip Hold & Win, Scatterele declanșatoare rămân blocate pe role. Fiecare poziție liberă devine o rolă independentă pe care poate ateriza un Scatter care dezvăluie un premiu instant (maxim 500x), unul dintre jackpoturile Mini (10x), Minor (40x) sau Major (200x), diverse bonusuri și rotiri suplimentare. Dacă este completată întreaga grilă cu Scattere, vei primi Grand Jackpot de 1.000x miza. Runda bonus din Vegas Fiesta Grand vine un un câștig minim garantat de 30x miza.

 Lucky Vegas

jocuri ca la aparate - Lucky Vegas

Proiectat de Wizard Games, jocul de păcănele online Lucky Vegas beneficiază de o grafică impresionantă, desprinsă din celebrele cazinouri, și câștiguri care pot ajunge până la 1.041x miza. La fel ca în slotul Vegas Fiesta Grand, grila de joc este formată din 5 coloane pe 3 rânduri, funcționând după un algoritm matematic cu RTP de 95,98%.

Cu o volatilitate foarte mare și 10 linii de plată, slotul online deține o funcție bonus inedită. 3 sau mai multe simboluri Scatter activează bonusul. Odată activată funcția specială, panoul de joc va fi înlocuit de Roata Triplă. Aceasta are 3 sectoare pe care sunt inserate premii multiplicatori de miză. Ai la dispoziție o rotire care va stabili ce premiu de pe secțiunea exterioară îți va reveni. Dacă acesta este însoțit de o săgeată, vei primi o rotire nouă care îți va aduce un premiu de pe secțiunea din mijloc. Similar poți obține un premiu de pe secțiunea interioară. Premiile de pe fiecare secțiune se cumulează. Ele pot fi colectate sau pot fi riscate într-o rundă de pariere în care trebuie să ghicești culoarea sau simbolul unei cărți de joc pentru a dubla sau a mări de 4 ori câștigurile.

Cu sloturile online de la NetBet Casino, Las Vegas este mult mai aproape. Încearcă aceste sloturi Las Vegas și obține recompense care să te trimită în Nevada!