Pescuitul este cunoscut drept o activitate relaxantă, însă pe lângă acest lucru, reprezintă și o modalitate minunată de a petrece timp în natură și de a scăpa de agitația vieții cotidiene.

Această acțiune te conectează cu liniștea neîntreruptă și îți oferă o experiență de neuitat pe care îți vei dori să o repeți la nesfârșit. Pescuitul aduce distracție prin provocarea de a anticipa mișcările peștilor, de a alege momeala potrivită și de a explora diferitele tehnici de pescuit. Pare greu de crezut, dar poți trăi aceste senzații și în cazinouri online dacă vei alege păcănele cu pescari.

Astfel, iată 3 sloturi online care surprind foarte bine esența pescuitului: Fishin’ for Gold, Big Fishing Fortune și Extreme Fishing.

Relaxează-te cu Fishin’ for Gold

Pescuiește premiile în Fishin' for Gold

Fishin’ for Gold este un joc de păcănele online care te provoacă la o partidă de pescuit recompense printre ghețarii arctici. Aventura este una extrem de volatilă, dar îți poate aduce în cont recompense de până la 5.000x după un model matematic cu RTP de 96.05%. Pentru asta trebuie să pescuiești combinații pe cele 25 de linii de plată ale grilei cu 5 role pe 3 rânduri.

Bonusul din acest joc ca la aparate dezvoltat de iSoftBet constă în rotiri gratuite. Este nevoie ca 3 simboluri bonus să apară simultan pe grila de joc, pentru a activa Speciala. Înainte ca rotirile să înceapă, trebuie să alegi unul dintre caracterele disponibile în joc (urs polar, pinguin, morsă și leu) pentru a pescui bonusurile de care vei beneficia în runda de rotiri gratuite. Un pește prins îți aduce o rotire gratuită, iar orice simbol din jocul de bază care este prins se va transforma într-unul Wild pe panoul de joc, oferind mai multe șanse de câștig.

Jocul de păcănele cu pescari Big Fishing Fortune

Păcănele cu pescari - Big Fishing Fortune

Cu un fundal care ilustrează fundul oceanului și efectele sonore ale valurilor, slotul online Big Fishing Fortune reprezintă o provocare Inspired Gaming. Acțiunea se desfășoară pe o grilă 5×3 cu 10 linii de plată fixe, după un algoritm matematic cu RTP de 94.8%.

Acesta poate ajunge la câștiguri maxime de până la 2.500 X miza. Sunt plătite combinații de simboluri pești diferiți. Acțiunea se animă în runda bonus cu rotiri speciale. Pentru ca aceasta să se activeze, este nevoie ca cel puțin 3 simboluri bonus să apară în același timp pe panoul de joc. Vei primi un număr nelimitat de rotiri gratuite cu marea captură având multiplicator 20x, 30x, 50x sau 100x. Marea captură și multiplicatorul se stabilesc într-o rundă pick’em selectând trei simboluri Scatter identice dintr-un panou cu 12 pictograme. Fiecare simbol ales rămâne blocat pe role până când aterizează un pescar (colectează multiplicatorii afișați) sau până obții o grilă completă cu simbol selectat.

Jocul ca la aparate Extreme Fishing

Extreme Fishing - sloturi cu pești și câștig maxim

Jocul de păcănele online cu tematică de pescuit Extreme Fishing reflectă cel mai bine distracția de care ai parte atunci când mergi la pescuit.

Cu 25 de linii de plată, un RTP de 95,84%, o volatilitate înaltă și câștiguri care pot ajunge până la 1.500 X miza, slotul online îți captează atenția prin funcții speciale tentante. Aleatoriu, în jocul de bază este inițiat Shark Atack Feature în care, pentru o rotire, cele 3 simboluri-pești cu valoare mare devin Wild.

3, 4 sau 5 simboluri Scatter inițiază bonusul cu 10-30 rotiri gratuite. În timpul acestora, pe role apare un nou Scatter. Odată ce acesta aterizează de 5 ori simultan pe rolele de joc, activează secvența Fishing Feature. Această funcție deține un indicator împărțit egal în culorile roșu și verde. Dacă după cele 15 runde de pescuit există suficient pește prins pentru ca acul să treacă în partea verde, este acordat încă un bonus, ducând astfel distracția dincolo de limite.

Așadar, ești pasionat de pescuit, dar timpul nu-ți permite să practici această activitate? Testează-ți răbdarea online și pescuiește bonusurile incredibile din aceste păcănele cu pescari de la NetBet Casino!