Linga Națională de Baschet revine cu un nou sezon plin de emoții și echipe care au dorința de a fi pe primul loc. Jucătorii la pariuri online pot plasa deja pariuri pe prima etapă.

Liga Națională de Baschet: Primele meciuri din sezonul 2023 – 2024

Primele meciuri din deschiderea sezonului 2023/2024 a Ligii Naționalei de Baschet vor avea loc sâmbătă și duminică, pe 23 și 24 septembrie, de la orele 18:00, respectiv 18:30.

Primul meci al zilei de sâmbătă este BCM U Pitești – CSM Ploiești, de la ora 18:30, echipa din județul Argeș fiind clar favorită în fața prahovenilor. Meciul este urmat de un alt duel tare: Dinamo – CSM Târgu Jiu, cu fluierul de start de la ora 18:30.

Clubul din „Ștefan cel Mare” a terminat la mijlocul clasamentului în sezonul trecut, concluzionând pe locul 9 cu numai 24 puncte. Rivalii de la Rapid s-au clasat pe locul 3, cu 29 de puncte.

Clasată în sezonul trecut pe locul 4, CSO Voluntari a devenit în ultimii ani un fenomen al baschetului la nivel național. Venită după o calificare în Final 8 în Cupa României, echipa din orașul ilfovean își dorește titlul de campioană. În primul meci, care se va disputa în sala din Voluntari de la ora 18:30, va întâlni Laguna București, echipă cu prestații modeste în sezonul trecut, dar care a dovedit că își poate pune în dificultate adversarii.

Cotele pe meciurile din prima etapă

Pe NetBet găsești, după cum te-ai obișnuit, pariuri interesante pe fiecare sport care te pasionează. De la fotbal, tenis, baschet, volei și până la baseball, pe platforma NetBet Sport ai la dispoziție oferte exclusive și promoții tari.

Pentru începutul de campionat din Liga Națională de Baschet ai la dispoziție următoarele cote. Cum va arăta biletul tău?

MECI COTE
1 2
BCM U Pitești – CSM Ploiești 1.11 5.55
Dinamo București – CSM Târgu Jiu 1.25 3.57
CSO Voluntari – Laguna București 1.04 8.20

*COTELE POT VARIA