Site-urile de poker online au schimbat paradigma acestui joc. Printre oportunitățile oferite de operatorii online se numără și aceea de a putea poker multi-table, operațiune care la poker live este puțin probabilă, dacă nu chiar imposibilă.

Atunci când activezi pe un site de poker online, cu un simplu click deschizi o nouă masă. Devine evident că nu toți jucătorii sunt pregătiți pentru o astfel de acțiune. Este nevoie de ceva experiență, de abilități exersate și de capacitatea de a lua decizii bune pe baza unor observații nu foarte clare.

poker multi-table

Pro sau contra pokerului la mai multe mese

Trebuie să fii curajos pentru a încerca poker multi-table. Trebuie să urmărești acțiunea la fiecare dintre acestea și să iei decizii în timpul alocat. Pentru aceasta este necesară o mare putere de concentrare.

Sunt jucători care pot să facă față la două mese simultan, dar clachează atunci când o deschid pe a treia. În același timp, unii jucători au afirmat că au jucat simultan la 24 de mese.

Ești pregătit să joci simultan la mai multe mese de poker online? Vei afla răspunsul doar încercând. Aceasta necesită modificarea strategiei de joc în sensul în care mâinile de start jucate trebuie selectate cu mare atenție. Cu toate astea vei avea foarte puțin timp să-ți analizezi adversarii și să construiești strategii, în consecință va trebui să te bazezi doar pe calculul probabilităților pentru a te impune. Să analizăm avantajele și dezavantajele jocului la mai multe mese de poker.

Avantajele jocului de poker multi-table

Pentru cei mai mulți, mai multe mese de poker simultan înseamnă eliminarea timpilor morți. Dacă la poker live, în timpul în care nu acționezi, îți poți studia adversarii, în mediul online acest lucru este imposibil. Jucând la mai multe mese simultan îți poți valorifica mai bine timpul.

Un alt avantaj la pokerul multi-table este creșterea potențialului de câștig. Acest avantaj este și mai evident în cazul turneelor de poker. Dacă reușești să-ți menții starea de concentrare, jucând în mai multe turnee simultan ai mai multe șanse pentru a ajunge în fazele superioare ale acestora. În același timp, jucând la mai multe mese, reduci nivelul variației asupra sesiunii de joc. Fiind implicat în multe mâini, vei trece mai ușor peste pierderi, iar acestea nu vor avea un efect hotărâtor asupra bankroll-ului.

 

Acest stil de poker online va accelera procesul de învățare. Cu cât joci mai mult, cu atît vei căpăta abilități mai bune pentru a interpreta o situație de joc și pentru a lua cea mai bună decizie.

Dezavantajele poker multi-table

Pokerul la mai multe mese simultan are și unele avantaje evidente. Faptul că nu poți să interacționezi cu adversarii poate constitui un dezavantaj crucial. Chiar dacă vei identifica unele clișee în stilul de joc al acestora, vei fi privat de plăcerea de a observa ticuri și gesturi care îi deconspiră.

Având foarte puțin timp pentru a urmări acțiunea, va fi dificil să identifici și să exploatezi slăbiciunile oponenților. Astfel, vei fi predispus pentru a pierde un număr mai mare de mâini și de a primi mai multe bad beat-uri.

Cel mai mare dezavantaj al jocului de poker la mai multe mese este acela că trebuie să ai la dispoziție un bankroll generos.

Sfaturi pentru jucătorii la mai multe mese

Să fie clar! Dacă ești un jucător începător, nu este o idee bună să joci la mai multe mese simultan. Nu vei avea suficient de dezvoltată capacitatea de a sintetiza rapid informațiile care se vor prăvăli asupra ta. Acest aspect va afecta capacitatea ta de a lua cele mai potrivite decizii.

Cei care vor aborda mai multe mese de poker în același timp trebuie să aibă suficientă experiență pentru a lua decizii potrivite în mod instinctiv. Ei vor trebui să adopte un stil bazat pe calcule matematice, plat și puțin riscant. Ideea de bluff trebuie scoasă din discuție. Dacă la o masă sunt jucători foarte agresivi, o idee bună ar fi aceea de a o schimba.

Ce faci atunci când te înscrii la mai multe turnee, iar renunțarea înseamnă pierderea buy-in-ului? În primul rând, trebuie să renunți să joci mâinile marginale. Pentru aceasta trebuie să-ți amintești că doar 18% din mâinile de start sunt profitabile.

Pentru a deveni un bun jucător de poker online la mai multe mese îți trebuie un echipament performant, dar mai ales putere de concentrare. De aceea, o idee bună ar fi să elimini toate sursele de distragere a atenției, televizor, telefon sau Chat. Chiar dacă la poker componenta socială este foarte importantă, bankroll-ul tău va fi mai protejat dacă vei dedica întreaga atenție jocului.

Te întrebi dacă ai experiența și abilitățile pentru a deschide mai multe mese de poker online simultan? NetBet Poker îți pune la dispoziție mese de poker și numeroase turnee pentru a descoperi profesionistul din tine.