Industria de sloturi online este un domeniu foarte dinamic, în care tehnologia, inovația și imaginația își dau mâna pentru a crea produse cât mai distractive. Chiar dacă acest domeniu este dominat de monștri sacri, cu peste 25 de ani de experiență în domeniu, în fiecare an apar noi dezvoltatori de software de casino online.

Mizând pe diversitate, studiourile nou apărute realizează adevărate opere de artă, abordând mecanisme și idei de nișă sau reinterpretând modele care au cunoscut succesul. Un astfel de studio, cu idei nonconformiste, dar care au prins la public, este Evoplay.

sloturi online Evoplay

Un studio altfel pentru distracție garantată

Evoplay a luat ființă în 2017. Ca de obicei, fondatori au fost programatori sau designeri care au dorit să imprime valențe noi sloturilor online. Eforturile și perseverența acestora au fost răsplătite din plin. Într-o scurtă perioadă au fost lansate peste 200 de jocuri online, multe dintre ele aflate pe listele finale ale unor premii recunoscute în industrie.

Astăzi, compania are sedii și birouri în Europa și o rețea de parteneriate în Asia și America Latină. Produsele Evoplay pot fi accesate de jucători din peste 40 de țări, fapt care confirmă statutul de lider în iGaming. Cu o abordare flexibilă, Evoplay și-a centrat eforturile de producție pe utilizator. Jocurile sale sunt disponibile, în condiții excelente, atât de pe desktop, cât și de pe dispozitive mobile.

Evoplay a fost primul provider care a dezvoltat sloturi 3D/VR. Toate produsele sale sunt certificate eCogra, aspect care garantează siguranța acestora. În plus, compania deține licențe Malta Gaming Authority, UK Gambling Commission și ONJN.

Caracteristici de joc în sloturile Evoplay

Evoplay a migrat către jocuri de nișă, către produse altfel. Designerii au mizat foarte mult pe interacțiune, dându-le jucătorilor senzația de libertate și de liber arbitru, chiar dacă ele sunt controlate în continuare de un RNG (Generator Aleatoriu de Numere).

Programatorii studioului au adus diversitate unor funcții deja clasice în industrie. Spre exemplu, bonusurile cu rotiri gratuite sunt prezentate în mai multe variante. În păcănelele Ace Round, poți iniția rotiri gratuite SWAT Wilds sau Terrorist Wilds. Pentru Dungeon Immortal Evil, rotirile gratuite se joacă sub forma unor lupte cu monștri.

În produsele acestui furnizor vei găsi diverse secvențe bonus care se vor desfășura ca niște mini-jocuri care nu au legătură cu jocul de bază. Unele dintre ele vor fi interactive, implicând preluarea controlului asupra unui personaj și stabilind traseul în căutarea recompenselor.

O altă  caracteristică utilizată eficient de programatorii Evoplay este simbolul Wild. Acestuia i-au fost încărcate funcții diverse. Pe rolele sloturilor acestui provider vei întâlni Wild stivuit, Wild lipicios, Wild gigant, Walking Wild și diverse variațiuni, inclusiv suplimentare de simboluri.

Cu mecanisme de joc complexe, jocurile Evoplay necesită puțină atenție pentru a fi înțelese. Nu este nicio problemă. Toate produsele studioului vin cu o variantă demo care îți permite să te familiarizezi cu gameplayul și să înțelegi funcțiile bonus.

Cele mai bune sloturi Evoplay

Designerii studioului mizează pe diverse surse de inspirație. Astfel, în colecția acestuia vei întâlni clasicele păcănele cu fructe și șeptari, sloturi istorice, mitologice, orientale sau fantasy.

Printre cele mai accesate jocuri ale acestui provider se numără Dungeon Immortal Evil, un slot noncomformist în care un erou este urmărit în aventurile sale dintr-un castel plin cu monștri. În jocul de bază acesta este nemuritor. Pentru recompense este folosit un Sistem de Pradă. Runda bonus se desfășoară sub forma unor rotiri gratuite în care eroul trebuie să distrugă monștrii din 6 camere pentru a putea lupta cu Șeful acestora pentru premiul maxim de 50.000x miza.

Un alt slot nonconformist este Mehen, inspirat din mitologia egipteană. El se desfășoară sub forma unui joc de masă. Cele 47 de poziții sunt dispuse sub forma unui șarpe încolăcit. Scopul este să ajungi la capul șarpelui. Deplasarea va fi dictată de un zar. Trebuie să ocolești capcanele de pe drum pentru a obține recompense consistente.

Inedit este și Penalty Shoot-out, unul dintre jocurile lansate cu ocazia Cupei Mondiale la Fotbal din 2022. După ce îți vei alege culorile sub care vrei să joci, vei executa penalty-uri împotriva unor adversari aleși aleatoriu. Poți să alegi locul în care să bați penalty-ul sau poți opta pentru varianta aleatorie. Indiferent de alegerile tale, te vei distra copios în sunetele mulțimii de pe un stadion virtual.