Naționala de fotbal a României are șanse foarte mari să ajungă la EURO 2024, turneu care se va desfășura în Germania. Jucătorii la pariuri online pot plasa bilete pe meciurile primei reprezentative din campania de calificare.

Cum se prezintă naționala României în calificările pentru EURO 2024

Echipa antrenată de Edi Iordănescu se pregătește intens pentru duelul cu Belarus, care se joacă joi, 12 octombrie 2023, de la ora 21:45. Emoțiile calificării, chiar dacă pot părea copleșitoare pentru „tricolori”, îl fac pe tehnicianul naționalei să îndemne la calm.

„Trebuie să ne concentrăm înaintea acestei duble. Este cea mai scurtă acțiune din această campanie, trebuie să fim pregătiți pentru asta. Orice joc are povestea lui, orice joc e deosebit de important pentru noi. Este un context diferit, jucăm pe un teren neutru, se joacă fără fani, nu ne garantează nimeni punctele. Trebuie să arătăm determinare, spirit, doar așa avem șanse să venim cu toate cele trei puncte la București.

Spre deosebire de adversarul nostru direct, noi avem șanse reale să ne calificăm. Am trecut prin multe obstacole, vom trece și peste acesta. Băieții trebuie să înțeleagă cât mai bine adversarul, tactica de joc și la final să obținem cele trei puncte”, a declarat Iordănescu înainte de duelul cu Belarus din grupele de preliminariile pentru EURO 2024.

Pentru acest meci, statisticile sunt clar în favoarea echipei României. Naționala „tricoloră” are o medie de 1.5 goluri pe meci, în timp ce Belarus are jumătate, 0.7. Cel mai bun marcator al naționalei României este Valentin Mihăilă, cu 3 goluri în această campanie de calificare.

De asemenea, România nu a înregistrat nicio înfrângere în ultimele 5 meciuri, având două victorii și trei remize. În total, prima reprezentativă a adunat 12 puncte și se află pe locul 2 în clasament, în spatele Elveției. Pentru bieloruși situația stă foarte rău: trei înfrângeri, o victorie și un egal. Practic, formația antrenată de spaniolul Carlos Alos nu are nicio șansă reală de calificare la turneul final.

Oferta de pariere de pe NetBet pentru Belarus – România

Cotele 1X2 de pe NetBet o arată clar învingătoare pe naționala României, însă pentru că lucrurile pot fi mult mai interesante, poți plasa pariuri pe numărul de goluri marcate, numărul de goluri pe care îl va înscrie naționala României sau pe primul marcator al meciului. Vezi toate pariurile AICI. Cum va arăta biletul tău?

MECI COTE
1 X 2
Belarus – România 6,40 3,94 1,56

*COTELE POT VARIA