Naționala de fotbal a României are o șansă uriașă de a se califica la EURO 2024. Pentru că fiecare victorie contează, iată ce pariuri găsesc jucătorii la pariuri online pe NetBet.

Pariu că România va înscrie peste 2 goluri în meciul cu Andorra din preliminariile EURO 2024

În ultimii 19 ani, România și Andorra au susținut cinci meciuri directe. Patru dintre acestea au fost pentru calificările la Cupa Mondială, iar unul singur pentru calificarea la EURO. Fiecare partidă s-a terminat cu victoria echipei României, chiar la o diferență semnificativă de goluri.

Trei din ultimele cinci meciuri s-au terminat la o diferență de patru goluri pentru prima reprezentativă. Restul s-au încheiat la o diferență de două goluri în favoarea formației române. Pentru că există probabilitatea ca și de această dată să asiști la un număr mare de goluri, pe NetBet poți paria pe numărul total de goluri pe care le poate înscrie România în partida cu Andorra din preliminariile pentru EURO 2024.

Victorie care să mențină România favorită la calificare

Ultima calificare a naționalei de fotbal a României la un turneu final a fost în 2016, când la cârma echipei se afla Anghel Iordănescu, tatăl actualului selecționer, Edi Iordănescu.

În ciuda tuturor dificultăților și a momentelor dramatice, echipa națională nu a pierdut niciun duel în această campanie de calificare și păstrează șanse foarte mari la calificare. Astfel, fiecare meci contează, mai ales cel cu Andorra, având în vedere că partida precedentă, cu Belarus, s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Pe NetBet găsești clasicul pariu 1X2, unde cotele o arată clar favorită pe România la câștigarea meciului.

Pariu pe cornere

În ideea că Edi Iordănescu va miza puternic pe partea ofensivă într-un asemenea duel, poate mai mult ca în meciul cu Belarus. Firul logic ne spune că vor exista și multe ocazii la poartă de partea echipei naționale. În consecință, va exista și un număr mare de cornere. AICI ai la dispoziție și pariurile pe numărul de cornere, acestea fiind și unele dintre cele mai populare.

Pariu pe primul marcator

Până în acest moment, Edi Iordănescu a avut o strategie bine definită. Denis Alibec a fost titluar până în a doua jumătate a primei reprize și a fost înlocuit de Ianis Hagi, în timp ce Nicolae Stanciu a fost cel scos pentru a permite intrarea pe teren a lui Valentin Mihăilă.

Mihăilă și Alibec sunt printre golgheterii acestei acțiuni, iar pentru fiecare în parte ai cote în cazul în care dorești să pariezi pe primul marcator al meciului cu Andorra. Conform cotelor, favorit pentru a deschide scorul pe tabelă este Denis Alibec, fiind urmat de, Louis Munteanu, Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Opțiuni Betbuilder

După cum menționam anterior, Denis Alibec este favoritul cotelor atunci când vine vorba de a înscrie un gol. Și pentru că îți plac provocările, pe NetBet, la acest meci, ai parte de promoția Betbuilder. Un pariu că Denis Alibec înscrie oricând și România câștigă la o diferență de peste 1,5 goluri îți aduce o cotă de 1.86.

Acum că ai la dispoziție toate aceste pariuri… cum va arăta biletul tău?