Tatuajele sunt forme de artă corporală, folosite drept o metodă puternică de comunicare și autoexprimare. Acestea se găsesc sub diferite forme, modele, mărimi și culori, având totodată semnificații diverse.

Tatuajele sunt peste tot în ziua de azi, dar cu toate acestea, jocurile de păcănele online cu această tematică sunt destul de rare. Pe viitor, este posibil ca dezvoltătorii de jocuri de cazino online să exploreze mai mult această temă, însă până atunci îți recomandăm 2 sloturi online care îți pot da idei despre următorul tatuaj: Madame Ink și Ultimate Ink.

Madame Ink – arta tatuajelor tradiționale

Madame Ink - sloturi despre tatuaje

Printre primele locuri în care au apărut tatuajele se numără China Antică. Acestea erau folosite ca semn de apartenență la anumite triburi sau grupuri, precum și ca simboluri de protecție și noroc, așa cum este Dragonul.

Format din 5 coloane x 3 rânduri și cu o tematică inspirată din arta tatuajelor chinezești, jocul ca la aparate Madame Ink cuprinde pictogramele unor animale cu simbolistică aparte în cultura chinezească, simboluri de pe cărțile de joc și simboluri misterioase.

Bineînțeles, jocul include și simbolul Wild, care poate declanșa funcția Wild Ink. Acesta reprezintă o Călimară cu cerneală, iar atunci când funcția se activează, cerneala curge pe toată rola pe care se află, transformând toate simbolurile de pe aceasta în Wilds.

Madame’s Mystery Reel este un simbol special care poate apărea aleatoriu doar pe rola centrală. După ce apare, acesta se transformă în 3 simboluri identice în timp ce restul simbolurilor Misterioase de pe role capătă aceeași formă.

Dă și mai multă culoare jocului, activând funcția de rotiri gratuite. 3 sau mai multe simboluri Scatter declanșează secvența, urmând să alegi dintre cele 3 opțiuni:

  • 12 spinuri cu secvența Wild Ink activă pe fiecare Wild;
  • 6 spinuri cu Madame’s Mystery activă la fiecare rotire;
  • 3 spinuri cu ambele secvențe active;

Sloturi despre tatuaje cu influente moderne: Ultimate Ink

sloturi despre tatuaje - Ultimate Ink

Un alt joc interesant cu această tematică este furnizat de compania de software Red 7. Ultimate Ink se evidențiază prin simboluri care reprezintă tatuaje clasice și suita de la 9 la A din pachetul de cărți de joc.

Asemenea unui artist tatuator, poți modifica în orice moment numărul rolelor pe care se desfășoară jocul, precum și miza.

Funcția de rotiri gratuite poate fi activată de 3, 4 sau 5 simboluri Scatter și oferă 8, 15 sau 20 de rotiri gratuite. În timpul bonusului, un număr de 2, 3, 4 sau 5 simboluri Scatter apărute simultan pe role adaugă 5, 8, 15 sau 20 de rotiri suplimentare la cele primite inițial.

Jocul de păcănele demo beneficiază și de un jackpot progresiv, delimitat în Minor, Major și Epic. Pentru fiecare învârtire, o parte din pariul jucătorului va contribui la acest premiu. Dacă este acordat, acesta se resetează la o valoare de aproximativ 25% din suma care a fost câștigată, iar toți jucătorii sunt anunțați.

Ești pasionat de tatuaje? Aceste sloturi despre tatuaje de la NetBet Casino îți intră pe sub piele și-ți rămân întipărite în minte! Alege tatuajele care te inspiră cel mai tare, în timp ce poți câștiga bonusuri permanente!