Ruleta este unul dintre cele mai iubite și captivante jocuri de cazino, un joc de șansă pură care continuă să atragă atenția publicului. Regăsindu-se printre atracțiile de top în cazinourile online, jocul de ruletă le permite jucătorilor să câștige sume colosale, așa cum s-a și întâmplat de-a lungul timpului de câteva ori. Iată care sunt cele mai fabuloase câștiguri la ruletă din istorie:

câștiguri la ruletă

Charles Wells

Charles Wells este cunoscut în istorie drept jucătorul care a obținut cel mai mare câștig la ruletă, reușind să ghicească 23 din 30 de rotiri consecutive. Suma totală de 2 milioane de franci pe care acesta a câștigat-o a fost înregistrată la un complex celebru de cazinouri din Monte Carlo în anul 1891.

Jucătorul a povestit că a folosit o tehnică de pariere care încurajează jucătorii să-și dubleze pariul după o pierdere și să-l păstreze la fel după un câștig. Charles Wells a reușit să „spargă banca”, ceea ce înseamnă că masa de joc nu mai avea bani și în consecință a fost închisă. Astfel, suma colosală de 2 milioane de franci a fost câștigată în două seri diferite în Monte Carlo, la o scurtă perioadă de timp.

Chris Boyd

Jucătorul englez a reușit să câștige fantastica sumă de 440.000 de dolari într-o singură noapte. Evenimentul a avut loc în Las Vegas în anul 1994, unde Chris Boyd a decis să parieze suma de 220.000 de dolari, bani strânși în decurs de 3 ani.

Acesta deja își pusese la punct tehnica în 1991, când a început să economisească banii pentru a-i paria pe o singură rotire la ruletă. Boyd a zburat spre Las Vegas cu speranța că va găsi un cazino cu o limită de pariere mai mare, care să fie dispus să-i accepte întreaga sumă, iar în cele din urmă, Binion’s Horseshoe Casino a fost locul.

Dintr-o singură rotire, Boyd și-a dublat suma pariată, rămânând în istorie și schimbându-și viața pentru totdeauna.

Pedro Grendene Bartelle

Pedro Grendene Bartelle este jucătorul care se mândrește cu cel mai recent câștig de ordinul milioanelor de dolari. Comparativ cu ceilalți, acest jucător nu avea nevoie neapărat de bani, activând într-un domeniu care îi permitea să parieze sume mari, ceea ce a și făcut.

Pedro Grendene Bartelle a pariat 35.000 de dolari pe un singur număr, făcând câștigul să urce până la fabuloasa sumă de 3,5 milioane de dolari. Numărul care i-a adus noroc lui Bartelle este 32, iar jocul de ruletă s-a desfășurat în 2017, în Rio de Janeiro.

Sir Philip Green

Sir Philip Green este un alt jucător care-și putea permite să parieze sume foarte mari, fără să ia în calcul eventualele riscuri. El este renumit pentru jocul de Blackjack, deși și-a înregistrat majoritatea câștigurilor la mesele de ruletă.

Miliardarul a încasat peste 2 milioane de lire sterline într-o singură noapte în 2004 la Les Ambassadeurs, cazinoul său preferat din Londra. Mai mult, se spune că acesta a fost primul dintr-o serie de mari câștiguri la ruletă pe care le-a obținut în același an, obținând un alt milion de lire sterline din mai multe vizite la același cazino.

Ashley Revell

Povestea lui Ashley Revell este cu adevărat fascinantă. În 2004, Ashley Revell și-a luat toate economiile de-o viață și a pornit spre Las Vegas pentru a le paria la ruletă. Acesta și-a vândut casa, mașina, ceasul și toate hainele, cu decizia de a-și încerca norocul.

Revell a pariat toate economiile în valoare de 135.000 de dolari pe roșu, dublându-le valoarea atunci când la ruletă s-a oprit numărul 7, roșu. Dintr-o singură rotire, Revell a plecat cu 270.000 de dolari și chiar dacă suma nu este una extrem de mare, curajul de care a dat dovadă îl face demn de inclus pe această listă de câștigători.

 

Ruleta este un joc extrem de captivant, dar cu toate acestea, este important să jucați responsabil și să vă setați un buget strict pentru joc. Toate poveștile și aceste câștiguri la ruletă de mai sus sunt într-adevăr interesante , însă cheia succesului este aceea că ele ar trebui privite ca excepții, nu ca norme.