Sloturile cu tema Egiptului Antic sunt printre cele mai populare în căutările jucătorilor de cazino datorită elementelor fascinante ale perioadei folosite de către dezvoltatorii de jocuri ca la aparate. Acea perioadă plină de enigme avea ca fundament faraonii, zeii, piramidele și hieroglifele.

La NetBet Cazino vei întâlni toate elementele acestei civilizații din era faraonilor în cadrul celor mai populare păcănele online cu faraoni. Joacă alături de cei mai faimoși faraoni precum Cleopatra, Tutankhamon sau Ramses, alături de simboluri ce dau o notă de mister și aventură.

păcănele online cu faraoni

Tomb of Akhenaten

Acest joc de păcănele online cu faraoni a fost dezvoltat și lansat de Nolimit City în 2010. Este ca o continuare a slotului Tomb of Nefertiti al aceluiași dezvoltator, dar cu îmbunătățiri vizibile, atât la partea grafică, cât și la caracteristici și mod de joc. Acțiunea slotului Tomb of Akhenaten are loc în ceva ce pare a fi mormântul regal al lui Akhenaten. Pe marginea grilei de joc se regăsesc doi stâlpi inscripționați cu simboluri grafice specifice Egiptului Antic. De-o parte și de alta a grilei sunt doi scripeți care se vor învârti la fiecare rotire.

Grila de joc este formată din 5 role și 3 rânduri pe care se activează 243 moduri de câștig. Combinațiile câștigătoare se formează din minim 3 simboluri pe role adiacente, începând cu prima din stânga. Pe grilă vor apărea în total 13 simboluri.

Jocul dispune de un simbol Wild care apare pe rolele 2, 3, 4 și 5. Orice câștig poate iniția caracteristica Sticky Win Spins ce acordă până la 3 respinuri cu două rânduri suplimentare și până la 3125 de direcții de plată. Orice câștig înseamnă adăugarea unui rând la următorul respin. La al treilea respin poate fi inițiată și funcția Pyramid Wilds care transformă simbolurile obișnuite de pe rola activată în Wild-uri. Funcția cu rotiri gratuite este inițiată de minim 3 simboluri Bonus și acordă 8 rotiri gratis. Orice simbol Bonus suplimentar acordă 2 rotiri gratis extra. Sticky Win Spin mărește multiplicatorul de câștig, dar nu se resetează între rotiri în timpul rundei bonus. Jocul cu rotiri gratuite poate fi cumpărat.

Tut’s Twister

Acest joc de păcănele aparține furnizorului Yggdrasil Gaming. Are o volatilitate de nivel mediu spre ridicat și un RTP de 97.10%. Are ca temă tot Egiptul Antic cu simboluri reprezentative ca hieroglife, piramide și însuși Tutankhamon, poziționat lângă grila de joc.

Panoul de joc se află în catacombele piramidelor. Grafica vizuală este una simplă, dar de efect. Muzica ambientală este în acord cu tema, iar pe fundal se aude constant un șuierat puternic de vânt.

Grila de joc din piatră are o structură de forma 5×4 cu 25 linii de plată ce se vor forma de la stânga la dreapta. Numărul total al simbolurilor normale este de 8, 4 de valoare mare și 4 de valoare mică. Două sau mai multe Wild-uri vor iniția funcția Tut’s Twister, care constă în transformarea unuia dintre Wild-uri într-un vârtej făcând toată rola Wild. Vei primi respinuri până când celelalte Wild-uri posibile ajung la vârtejul lui Tutankhamon. Funcția oferă și multiplicatori ce pornesc de la x2 și cresc cu +1 pentru fiecare 3 Wild-uri aterizate pe role.

Funcția Colecția Twister constă în acumularea de hieroglife în contorul fiecărei role în parte. Umplerea unei colecții activează Twisterul lui Tut pe rola respectivă. Va fi acordat un extra Wild pentru fiecare hieroglifă deținută. Simbolul Wild mai poate acorda diferite premii mister instant la fiecare apariție.

Ramses II

Un joc de păcănele în stil clasic al furnizorului Novomatic, ce are ca protagonist cel mai cunoscut și cel mai mare faraon al Egiptului Antic, Ramses al II-lea. Acest slot are un RTP de 94.96% și un câștig maxim de 500x miza.

Popularitatea crescută a acestui joc este datorată graficii audio vizuale în stil retro, caracteristică jocurilor video din cazinourile din Las Vegas. Grila de joc este formată din 5 role și 3 coloane. Numărul total al liniilor de plată este de 2, dar poți alege cu câte linii active vei juca. Miza poate fi setată cu ajutorul butoanelor de lângă Meniu. Oricând dorești, poți activa butonul de Autoplay de lângă cel de Start.

Învârte rolele pentru combinații câștigătoare din 3-5 simboluri pe role adiacente pe o linie activă de plată. Simbolul Wild este Ramses. El înlocuiește toate simbolurile comune și dublează câștigul când substituie. Simbolul Scatter este Scarabeul viu colorat ce declanșează jocul bonus cu 15 rotiri gratuite. În runda bonus toate câștigurile sunt plătite x3.

O altă caracteristică atractivă la acest slot este funcția Gamble. Aceasta îți oferă șansa dublării câștigului obținut dintr-o rotire. Activeaz-o ori de câte ori te simți norocos!

Joacă la NetBet Cazino cele mai tari păcănele online cu faraoni unde te așteaptă funcții speciale interesante cu premii atractive! Nu uita că poți juca, oriunde ai fi, în aplicația mobilă NetBet sau pe desktop, în versiunea web. Oriunde ai alege să încerci aceste sloturi, garantăm o sesiune de joc cel puțin plăcută.