O modalitate distractivă de a ieși din rutină sunt jocurile de păcănele online. Industria iGaming te va surprinde mereu, întrucât pe piață există o varietate largă de teme și caracteristici speciale în jocurile de cazino online. Astfel că poți descoperi mereu lucruri noi și interesante. Alchimia este o știință ocultă din Evul Mediu care urmărea găsirea unui leac împotriva îmbătrânirii. Pe lângă elixirul vieții, se mai urmărea transformarea pietrelor obișnuite în pietre prețioase, aur și argint. Iată că dezvoltatorii jocurilor de noroc au folosit tema  și au rezultat sloturi despre alchimie captivante și interesante.

Magnum Opus – descoperă misterul elixirului tinereții

sloturi despre alchimie - Magnum Opus

Slotul Magnum Opus te va ajuta să afli secretul alchimic în care poți transforma pietre în bani reali. Acest slot de la Endorphina are un RTP de 96.01% și poți plasa pariuri cu mize de la 0.25 până la 1.000 RON.

Grila de joc are o structură cu 3×3 coloane pe care vor activa până la 5 linii de plată. Alege numărul liniilor de plată și valoarea monedei apoi pătrunde în lumea misterioasă a alchimiei. Combinațiile câștigătoare se formează din simboluri identice, pe role adiacente, începând cu prima din stânga.

Ca și funcții speciale vei experimenta jocul bonus Golden Elixir și vei avea ocazia dublării câștigurilor datorită funcției Gamble. Jocul bonus Golden Elixir este inițiat atunci când panoul este complet cu un singur tip de element alchimic. În laboratorul alchimistului vei încerca să transformi pietrele în aur. Vei fi recompensat cu x2 dacă ai obținut cupru, cu x4 pentru argint, iar dacă ai reușit să obții aur vei încasa x8.

Funcția Gamble îți oferă șansa creșterii câștigurilor. Bate cartea dealer-ului cu ajutorul uneia dintre cele 4 cu fața în jos și câștigul tău va fi dublat!

Sloturi despre alchimie – Alchemy

Alchemy - alchimia sloturilor

Acest slot este furnizat de către Relax Gaming în parteneriat cu Storm Gaming. Încă de la deschiderea slotului vei păși în lumea misterioasa a alchimiei. Pe fundalul grilei de joc se regăsesc lumânări, sticle pentru poțiuni și incantații notate pe papirus.

 

Grila de joc este formată din 5 role și 3 rânduri cu 10 linii de plată. Este un slot mediu volatil ce oferă un câștig maxim de 1.541x pariul. Simbolurile tematice sunt cele mai valoroase, comparativ cu cele comune A-J. Cinci de același fel acordă premii între 10x și 50x miza. Simbolul Wild este Leul verde care te va ajuta să faci cele mai interesante descoperiri pe role, iar Scatter este Soarele personificat.

 

Funcția cu rotiri gratuite este inițiată de minim 3 simboluri Scatter care îți vor acorda 10 rotiri gratis. Mai mult decât atât, vei primi și un multiplicator de x2, x20 sau x50, în funcție de câte Scattere ai obținut la declanșare: 3, 4 sau 5. În runda bonus simbolul Wild se extinde pe întreaga rolă și va modifica simboluri slab plătite ducând la premii mai mari. Orice Wild care apare pe role în jocul bonus acordă o rotire gratuită suplimentară.

 

Book of Alchemy – secretele vrăjitorului Remlin

Book of Alchemy - sloturi alchimie

Pătrunde în misteriosul laborator violet al vrăjitorului Remlin într-un slot oferit de GameArt. Află secretele scrise în cartea alchimiei și poți încasa premii fabuloase de până la 5.860x pariul tău total.

 

Vei juca pe o grilă atipică cu 3 role pe 5 rânduri cu 25 linii de plată fixe. Book of Alchemy este un joc cu ecranul invers. Simbolurile vin din partea dreaptă către stânga, iar simbolurile plătesc pentru combinații de sus în jos. Simbolul Wild este Ceaunul auriu care clocotește la fiecare apariție pe role. Scatter este chiar Cartea Alchimistului. 3 simboluri Scatter simultan pe role declanșează bonusul cu 10 rotiri gratuite.

 

Pe marginile laterale ale grilei se află sfere care conțin diverse funcții speciale. Unele dintre ele sunt disponibile doar în jocul de bază, altele doar în jocul bonus, iar altele în ambele moduri de joc. În jocul de bază apar: Respin și Wild blocat. În jocul bonus apar: Wild conector și rotiri gratuite. Cele care apar în ambele cazuri sunt: Wild stivuit și multiplicator. Aceste beneficii le primești dacă sferele din ambele părți coincid. Dacă vrei să afli mai repede decât în mod natural ce licori pregătește Remlin, poți cumpăra speciala apăsând pe Ceaunul Violet.

 

 

Află secretele bine ascunse ale elixirului tinereții plasând pariuri în cele mai captivante jocuri de păcănele din colecția cazinoului online NetBet! Garantăm o sesiune de-a dreptul interesantă de joc, în care aceste sloturi despre alchimie îți pot schimba viața.