Suedezii de la Play’n GO au realizat o colecție impresionantă de sloturi online dedicate unor trupe muzicale. În decembrie 2022 a venit rândul americanilor de la Motley Crue să aibă propriul spectacol video slot. Așa cum ne-au obișnuit, designerii studioului nu au făcut rabat de la calitatea graficii și a animațiilor, iar volatilitatea este una pe măsura curentului heavy metal.

slot Motley Crue

Rock și adrenalină pe rolele Motley Crue păcănele online

Creatorii Play’n GO au optat pentru o grilă de joc cu 5 coloane pe 4 rânduri și 20 de linii active de plată. Rolele sunt plasate în parcarea unui bar, alături de motocicletele celor 4 muzicieni.

Pentru a iniția o rotire în acest joc de casino online trebuie să plasezi o miză cuprinsă între 1 RON și 500 RON. Vei descoperi un mecanism de joc foarte volatil, cu un RTP de 96.20% și cel mai mare câștig de 5.000x miza. Acțiunea este una dinamică, pe ritmul Girls, Girls, Girls, una dintre cele mai cunoscute melodii ale trupei.

Simboluri și recompense în Motley Crue

Pe rolele Motley Crue slot apar 8 simboluri obișnuite: Cei patru membri ai trupei, Mick Mars, Vince Neil, Tommy Lee și Nikki Sixx, și suita de la J la A din pachetul de cărți de joc. Pe lângă acestea vei mai întâlni și simboluri Wild, simboluri Scatter (Pentagramă) și simboluri Girls (multiplicator de miză). Simbolurile muzicieni pot să apară cu dimensiunea 1×1, dar și cu dimensiunea 1×2.

Combinațiile câștigătoare se formează din minim 3 simboluri identice alăturate pe o linie de plată, începând cu rola din stânga grilei. Pentru linii complete, acestea plătesc astfel:

  • Wild – 25x
  • Mick Mars – 25x
  • Tommy Lee – 20x
  • Vince Neil – 15x
  • Nikki Sixx – 15x
  • A, K – 3x
  • Q, J – 2,5x.

Caracteristici aleatorii în jocul de bază

În sloturile cu temă muzicală de la Play’n GO nu te plictisești niciodată. Așa se întâmplă și în păcănelele Motley Crue unde secvențele speciale se succed cu regularitate.

În jocul de bază pot fi declanșate 3 secvențe. La orice rotire necâștigătoare poate fi inițiată funcția Wild Side. O barieră blochează rola 5 care devine rolă Wild. Caracteristica presupune re-rotiri cu rola Wild blocată pe grilă. La fiecare re- rotire, bariera se deplasează cu o poziție spre stânga, dezvăluind o nouă rolă Wild. Funcția se termină când se obține un câștig.

La orice rotire obișnuită, funcția Live Wire  poate adăuga, în mod aleatoriu, până la 5 simboluri Wild. Această caracteristică nu se poate iniția în timpul Wild Side. Tot aleatoriu, la orice rotire, pe rolele 2-4 pot să apară simboluri Girl. De fiecare dată când sunt prezente pe toate cele 3 role sunt acordate premiile multiplicator de miză afișate. Fiecare simbol Girl (Buze) poate avea un multiplicator de până la 5x.

Rotirile gratuite din slot Motley Crue

Bonusul cu rotiri gratuite este declanșat de 3 simboluri Scatter (Pentagramă) pe rolele 1, 3 și 5. Se pot iniția până la 10 rotiri gratuite. Numărul acestora coincide cu numărul care apare de 3 ori pe orice margine a pentagramei. În timpul acestora, caracteristica Wild Side este inițiată la fiecare rotire necâștigătoare. Funcțiile Live Wire și Girls, Girls, Girls se activează la fiecare rotire în care nu este inițiată funcția Wild Side.

La orice re-rotire Wild Side din timpul rotirilor gratis poate fi inițiată funcția Kickstart My Heart. Aceasta poate activa un multiplicator de câștiguri 2x, 3x, 5x sau 10x, în funcția poziției barierei Wild Side.

Despre Trupa

Formația heavy metal Motley Crue s-a format în 1981 în Hollywood, California. Bazele trupei au fost puse de chitaristul Mick Mars și bateristul Tommy Lee. Lor li s-au alăturat basistul Nikki Sixx și solistul Vince Neil.

Muzica promovată de acești artiști nonconformiști a prins la public. Ei au vândut peste 100 de milioane de albume. Albumul Dr. Feelgood (1989) a ajuns pe primul loc în Top 10 Billboard 200.

Printre cele mai cunoscute albume ale trupei se numără: Two Fast for Love, Theatre of Pain, Dr. Feelgood , Motley Crue și Girls, Girls, Girls, albumul care a inspirat slotul online.

Trupa concertează și în prezent, în componența Nikki Sixx, Tommy Lee, Vince Neil și John 5. Cel din urmă l-a înlocuit pe Mars. Acesta a acuzat probleme de sănătate. În timp, din trupă au mai făcut parte Greg Leon (solist vocal și chitarist), Michael White (solist vocal), John Corabi (basist) și Randy Castillo (toboșar).