Chiar dacă în jurul său nu mai este chiar efervescența de acum 10 ani, jocul de poker online se bucură de multă apreciere. Pe măsură ce tehnologia s-a dezvoltat, poker-ul pe internet a devenit o alternativă din ce în ce mai atractivă. Dispozitivele mobile ușor de procurat, rețelele de internet extinse, optimizarea platformelor pentru mobil, dar mai ales aplicațiile dedicate, au făcut din jocul de poker pe internet o distracție extrem de accesibilă și cu numeroase alte avantaje față de jocul de poker live. Care sunt aceste avantaje?

poker pe internet

1.    Accesibilitatea

După cum spuneam, noile tehnologii îți permit să joci poker în orice moment: în timp ce călătorești, în pauzele din timpul activității, în timp ce îți bei cafeaua, dimineața, la prânz, seara, etc. Spre exemplu, la NetBet Poker acțiunea nu se oprește niciodată. În orice moment al zilei este o masă de poker disponibilă sau un turneu care stă să înceapă.

Telefoanele mobile și aplicațiile de poker online îți permit să te așezi la masa de joc de oriunde și oricând, dacă ai o conexiune de internet stabilă. NetBet Poker a dezvoltat aplicații atât pentru dispozitive cu Android, cât și pentru dispozitive cu sistem de operare iOS. Ele pot fi descărcate foarte simplu din Google Play, respectiv, App Store. Te vei bucura de toate beneficiile platformei noastre de poker, în condiții stabile și sigure, dar cu o viteză de joc sporită.

2.    Când joci poker pe internet ai parte de comoditate

Ca să joci poker online nu ai nevoie de nicio pregătire prealabilă. Este suficient să îți organizezi mediul de joc, să îți iei băutura preferată și să te așezi la masa de joc. Nu trebuie să te aranjezi pentru a ieși în oraș, nu trebuie să-ți alimentezi mașina pentru a ajunge la cazinou, dar mai ales eviți eticheta de cazinou care în multe situații poate fi obositoare.

Jucând online, sesiunile tale de joc vor dura atât cât ai chef, iar pauzele vor interveni atunci când dorești, deoarece dispozitivele mobile îți permit „să iei masa de joc cu tine”.

3.    Accesul la un număr mare de jocuri și variante de joc

Pe o platformă de poker online ai la dispoziție numeroase variante de poker. Dacă într-un cazinou fizic varietatea de jocuri este limitată de spațiu și costuri de exploatare, pe internet acestea sunt disponibile oricând.

Îți place să joci Texas Hold’Em? Poți experimenta incitantele variante No Limit, dar și strategicele jocuri Pot Limit sau Fixed Limit. Ești fan al acțiunii din Omaha sau Card Stud? Poți alege din NoLimit Omaha, Pot Limit Omaha, Omaha Hi-Lo, 5 Card Stud, Razz, 7 Card Stud, 7 Card Stud Hi-Lo, etc. În funcție de abilitățile pe care le ai, ai la dispoziție mese cash pentru toate buzunarele, Sit & Go-uri și MTT-uri de toate tipurile.

4.    Poți juca poker pe internet când ai chef

Nu ai nevoie de pregătiri pentru a juca poker online. Este suficient să-ți eliberezi programul și să-ți creezi un minim confort. Pe internet găsești oricând un joc de poker disponibil. Dacă turneele MTT au un program prestabilit, turneele sit & go sunt disponibile non-stop, ca mesele cash.

5.    Joci mai mult

Tehnologia permite ca pe internet să te implici simultan în mai multe jocuri, în funcție de abilități și experiență. Trebuie să abordezi cu prudență jocul multi-table. Dacă nu ești rapid în luarea deciziilor și nu ai o atenție distributivă antrenată, această strategie de joc ar putea lăsa urme adânci în bugetul tău.

6.    Condimentezi jocul cu bonusuri și recompense

În poker-ul online poți beneficia de o mulțime de bonusuri și recompense. Încă de la deschiderea unui cont, bonusul de bun venit îți va suplimenta bugetul de joc. Site-urile oferă periodic bonusuri fără depunere (sume cash sau intrări în turnee), bonusuri la depunere sau în cadrul programelor de recompensă. Să nu uităm! Atunci când bugetul tău suferă, îl poți alimenta jucând în turnee freeroll (turnee de poker cu intrare gratuită și premii cash).

Este evident că pentru cei care preferă să joace poker live, pe platformele de poker online lipsește socializarea, provocarea de a studia adversarul, de a-i găsi și exploata slăbiciunile în joc, dar și posibilitatea de a-l manipula jucând propriile piese de teatru. Totuși, avantajele enumerate pot suplini din plin această lipsă.

Pentru o experiență de joc complexă, dinamică și distractivă, platforma NetBet Poker îți stă la dispoziție cu o ofertă impresionantă de MTT-uri, turnee Sit & Go și mese cash pentru toate buzunarele.