Deși jocul de poker online este foarte răspândit, sunt încă mulți jucători care își fac griji în legătură cu siguranța datelor și a informațiilor financiare furnizate operatorilor. În această privință nu ar trebui să existe îndoieli. Doar simpla autorizare ONJN garantează siguranța jucătorilor pe platformele de jocuri de noroc online.

Acestea sunt supravegheate permanent de organisme independente cu recunoaștere internațională. În același timp, platformele de poker folosesc cele mai avansate tehnologii de criptare pentru stocarea și protejarea datelor personale și a oricăror informații sensibile.

În schimb, pentru a juca poker în siguranță, trebuie să respecți anumite reguli pentru a-ți proteja propriul calculator de atacuri cibernetice.

Joacă poker în siguranță la NetBet

1.    Folosește un computer dedicat pentru poker online

Mulți dintre jucătorii recreaționali nu își permit un astfel de „lux necesar”, dar, dacă vrei să devii un profesionist în poker online, trebuie să ai un computer și o conexiune de internet dedicate doar acestei activități. Chiar dacă nu pare absolut necesar, un dispozitiv special te va proteja de escrocherii de tip pishing, viruși sau alte capcane cibernetice.

2.    Utilizează un antivirus modern și joacă în siguranță poker online

Un sistem antivirus de ultimă generație, care primește cele mai noi actualizări, te va proteja de eventuale riscuri. Înainte de a achiziționa un astfel de produs, verifică dacă acesta îți oferă protecție împotriva virușilor, a furtului de identitate și a spam-ului. Pentru siguranță deplină, încearcă să actualizezi permanent software-ul calculatorului.

3.    Parolele complicate te protejează mai bine

Încearcă să nu fii comod atunci când îți alegi o parolă utilizată în jocul de poker. De fapt, acest sfat este util pentru orice activitate online. Parolele simple pot fi sparte extrem de ușor. Recomandările merg către parole cu minim 8 caractere care să conțină litere mici, litere mari, numere și simboluri.

Pentru un plus de siguranță, ele trebuie schimbate periodic. Pentru jucătorii de poker este recomandat să utilizeze o adresă de e-mail dedicată jocului de poker și parole diferite pentru fiecare cont.

4.    Autentificarea cu doi factori

Acest mecanism presupune ca, pe lângă datele de conectare, pentru a utiliza contul să încarci și un cod pe care îl primești prin SMS. Astfel adaugi un nivel suplimentar de protecție.

5.    Joacă poker în siguranță – evită rețelele Wi-Fi publice!

Știu că trăim într-o eră a vitezei în care telefonul mobil este esențial pentru activitățile online. Indiferent de locul unde te afli, încearcă să eviți să folosești rețele publice de internet atunci când te loghezi în contul tău de jucător. Chiar dacă aceste sunt la rândul lor protejate, este posibil să fie compromise și să introduci informații private care pot fi exploatate.

6.    Nu deschide e-mailuri sau mesaje instant suspecte

În comunicările cu site-ul de poker trebuie să fii atent la link-uri suspecte din e-mailuri sau mesaje instant. Spre exemplu, trebuie să ții cont că la NetBet Poker nu o să-ți solicităm niciodată coduri PIN sau parole, indiferent de situație. Acestea sunt informații pe care trebuie să le păstrezi doar pentru tine.

Este evident că securitatea online trebuie să fie o preocupare serioasă pentru orice jucător de poker. Dacă platformele de jocuri sunt protejate prin intermediul unor tehnologii de ultimă generație, protecția dispozitivului de pe care joci intră în sarcina ta. Pentru ca pokerul online să rămână o activitate distractivă și relaxantă, este bine îți iei măsurile de siguranță necesare.