Turneul de la Roma se desfășoară în perioada 10-21 mai 2023, acesta fiind unul dintre cele mai importante turnee de tenis din lume. Totodată este și ultima competiție majoră înainte de Roland Garros, care va începe la sfârșitul lunii mai. NetBet a publicat cotele antepost pentru jucătorii la pariuri online.

Turneul de la Roma

Turneul de la Roma: Carlos Alcaraz, Iga Swiatek, Novak Djokovic și Aryna Sabalenka sunt în prim plan

La turneul de la Roma participă cei mai mari jucători ai lumii, printre care Carlos Alcaraz, Novak Djokovic, Iga Swiatek și Aryna Sabalenka. Româncele Irina Begu, Ana Bogdan și Sorana Cîrstea se numără și ele printre participante. Acest turneu le pot ajuta să urce în clasamentul WTA, Begu fiind deja românca cel mai bine clasată în acest top, pe locul 27.

După ce a câștigat la Madrid, Sabalenka își dorește să triumfe și la openul italian, în speranța că încă un trofeu o va trimite mai aproape de primul loc WTA, ocupat în prezent de poloneza Iga Swiatek. La masculin, Carlos Alcaraz își dorește și el o nouă reușită, însă traseul va fi foarte complicat, în contextul în care în competiție este înscris și Novak Djokovic, ocupantul primei poziții în clasamentul ATP.

Trebuie menționat faptul că zgura, suprafața de joc de care beneficiază turneul de la Roma, nu este preferata lui Novak Djocovic, la polul opus fiind spaniolul Alcaraz, căruia îi priește acest tip de teren, dovada fiind faptul că a învins în finala turneului de la Madrid.

„Sunt realizări foarte frumoase pentru mine. Titlul de la Madrid este al zecelea titlu al meu, al patrulea Masters 1000. Mă simt foarte mândru de munca mea și de realizările pe care le obțin. Sunt un băiat ambițios și eu și echipa mea vom merge la Roma încrezători”, a spus Carlos Alcaraz după finala de la Madrid.

Pariuri antepost pe NetBet pentru turneul de la Roma

Pe NetBet găsești pariuri antepost pentru turneul de la Roma, spaniolul Carlos Alcaraz fiind clar favoritul cotelor, fiind urmat de Novak Djokovic și Jannik Sinner. Cine crezi că va câștiga?

CÂȘTIGĂTORUL TURNEULUI DE LA ROMA COTĂ
Carlos Alcaraz 2,40
Novak Djokovic 3,50
Jannik Sinner 6,00
Holger Rune 12,00
Stefanos Tsitsipas 15,00
Alexander Zverev 21,00
Daniil Medvedev 21,00
Andrey Rublev 25,00
Casper Ruud 25,00
CÂȘTIGĂTOAREA TURNEULUI DE LA ROMA COTĂ
Iga Swiatek 1,53
Aryna Sabalenka 2,75
Jessica Pegula 6,00
Barbora Krejcikova 13,00
Elena Rybakina 17,00
Qinwen Zheng 19,00
Irina Begu 26,00
Sorana Cîrstea 126,00

*COTELE POT VARIA