Salut,

În acest tutorial îți arătăm ce ai de făcut pentru a deschide un cont de jucător pe platforma NetBet România. În câteva clipe vei intra în fascinanta lume NetBet, unde te așteaptă nenumărate jocuri, promoții și oferte.

Primul pas

Primul pas este să deschizi siteul NetBet.ro, apoi să dai click în partea dreaptă sus pe butonul „ÎNREGISTRARE”.

În formularul care se deschide, completează informațiile necesare. Noi vom folosi datele unui cont nou de test în acest clip.

În primul rând, trebuie introdusă o adresă de e-mail, trebuie aleasă o parolă și setate datele de bază: moneda în care se pot efectua operațiuni și țara de reședință. Fiind în România, moneda este RON  sau leul românesc, iar țara, evident, România.

Apoi bifăm căsuța „Nu sunt robot”, completăm cerințele CAPTCHA și mergem mai departe la pasul 2.

Date personale

La „Date Personale” trebuie completate informații de bază, precum Prenume, Nume, dar și username sau nume de utilizator pentru contul pe NetBet. Este important să alegi un nume de utilizator care să respecte termenii și condițiile. O combinație a numelui tău, ceva reprezentativ pentru tine ar trebui să fie în regulă. Mai adaugi data nașterii și, după ce ai completat toate câmpurile, se activează butonul „Accesează pagina următoare”.

Următorul pas

La următorul pas se completează detaliile personale precum adresa și numărul de telefon.

Dacă ai îndeplinit cu succes pașii de până acum, vei ajunge pe ultima pagină a formularului, în care poți să introduci un cod bonus de start, dacă dispui de unul. Trebuie să bifezi că accepți Termenii și Condițiile, apoi dai click pe „Începe să joci”.

În acest moment, contul tău NetBet este creat și poți alege orice joc din oferta noastră. Poți să îți alimentezi contul folosind una din metodele de depunere oferite, poți să testezi jocurile sau să te bucuri de promoții de tot felul.

Începe jocul

Dacă ai nelămuriri, colegii de la departamentul de suport îți stau la dispoziție prin Live-Chat, pe email sau pe telefon. Cu un click pe fereastra din partea dreaptă jos vei ajunge pe pagina de ajutor, unde găsești informații despre tot ce înseamnă NetBet.

Îți dorim distracție plăcută și mult succes!