Salut și bine ai venit în lumea NetBet.

Azi facem un exercițiu scurt și rapid, în care presupunem că ai primit o notificare pe e-mail sau pe telefon, în care te anunțăm că ți-am acordat un freebet, denumit uneori și pariu gratuit. Hai să îți arătăm cum să folosești cadoul.

Mai întâi, loghează-te pe NetBet.ro folosind userul și parola ta.

În partea dreaptă-sus, vei observa, lângă numele de utilizator și soldul tău, un nou link denumit Freebet, cu un număr în paranteză, egal cu numărul de freebeturi disponibile în cont.

Dacă dai click pe Freebet, se deschide meniul „Istoric Bonusuri”, unde vezi lista freebeturilor active. Apar detalii ca valoarea fiecărui freebet și data expirării. În tab-ul „Bonusuri și Freebeturi anterioare” vei putea vedea ofertele expirate sau pe cele folosite deja.

Revenim la freebeturile active și dăm click pe cele 3 puncte de suspensie, provocând afișarea condițiilor freebetului. Nerespectarea oricăreia din condiții împiedică folosirea unui freebet.

Acum să trecem la plasarea unui pariu folosind un freebet. Să luăm finala Ligii. De exemplu pariem la cotă 3,00 că Liverpool va câștiga, iar în biletul din dreapta ecranului apare pronosticul ales, dar și un câmp nou denumit „Selectează Freebet”. Cu un click, vedem toate freebeturile disponibile în cont.

Dacă selectăm un pariu care nu respectă termenii freebetului – de exemplu cota aleasă este mai mică decât cota minim eligibilă pentru freebet, atunci în biletul de pariuri nu vor fi listate freebeturile disponibile.

Dar să finalizăm pariul. Revenim la selecția inițială, alegem freebetul dorit și verificăm datele. Pariurile plasate cu freebet plătesc numai câștigul efectiv, nu și miza. De aceea, la cota 3,00 și freebet de 50 de lei, câștigul posibil va fi de 100 de lei, nu de 150 de lei.

Finalizăm biletul apăsând „Pariază”, după care, dacă dorim, putem reține selecția și pentru un nou bilet sau putem elimina selecțiile.

Vedem sus că au rămas 3 freebeturi disponibile în cont, iar în meniul personal putem vedea toate pariurile plasate, atât pe cele deschise cât și pe cele stabilite.

Haide să plasăm și un bilet combi folosind un freebet. Mai întâi, să alegem minim două pariuri eligibile, care să respecte cota minimă de 2,00. Apoi, procedura este similară. Dacă respectăm condițiile, sunt vizibile freebeturile și plasăm pariul ca și până acum.

Sus se vede că au rămas două freebeturi disponibile, iar în meniul „Istoric Bonusuri” apar ca utilizate freebeturile tocmai folosite.

Asta a fost tot pentru azi. Sperăm că vei putea folosi fără dificultate freebeturile NetBet, dar dacă ai întrebări, poți oricând să ne contactezi prin metodele disponibile pe site. Mult succes!