Pentru a participa în promoție, utilizatorii trebuie să aibă minim 18 ani împliniți.

Pentru a putea primi un Freebet, un utilizator trebuie să aibă un cont NetBet deschis sau să își deschidă unul pe siteul NetBet.ro. Pentru a deschide un cont, accesează acest link.

Pot să câștige un freebet toți cei care postează în comentariile pozei de pe Facebook pronosticul lor pentru extragerea UEFA Champions League din 17 martie 2017 și care ghicesc corect minim 2 meciuri.

Se va lua în considerare doar primul comentariu cu pronosticuri.

Comentariile postate după termenul limită (17 martie 2017, ora 12:59) nu vor fi luate în considerare în această ofertă.

Sunt în joc maxim 15 freebet-uri a câte 20 de lei fiecare. În cazul în care vor fi mai multe răspunsuri eligibile, câștigătorii vor fi desemnați printr-o extragere aleatoare.

Jucătorii care deschid conturi multiple vor fi descalificați. Jucătorii care au atins limita maximă de bonusuri pe cont nu vor putea primi freebet-ul.

Câștigătorii vor fi contactați de către un reprezentant NetBet prin modalitățile avute la dispoziție (inclusiv, dar nu numai, telefonul aferent contului sau Facebook Messenger). Dacă un câștigător nu poate fi contactat în termen rezonabil, premiul său va fi transmis către o rezervă, dacă este cazul.

Câștigătorii vor fi anunțați pe Facebook, într-un comentariu la postarea despre concurs.

Freebeturile vor fi creditate în termen de 72 de ore de la finalizarea concursului.

Cota minimă pentru a paria freebetul este de 2.00. Se pot plasa doar pariuri simple sau cu o singură combinație. Se acceptă inclusiv pariuri de tipul Moneyline, Handicap, Peste/Sub, cu condiția să respecte cota minimă de 2.00. Freebetul este valabil timp de maxim 14 zile de la data creditării; Valoarea freebet-ului poate fi pariată o singură dată, nu poate fi împărțită în mai multe pariuri; Dacă pariul plasat este câștigat, jucatorul va primi profitul (câștiguri totale minus valoarea freebetului). NetBet își rezervă dreptul de a modifica sau anula această promoție în orice moment. Se aplică termenii și condițiile generale NetBet.

NetBet își rezervă dreptul de a modifica sau anula această promoție în orice moment. Se aplică termenii și condițiile generale NetBet.