Cea mai bună și cea mai interesantă promoție premergătoare campionatului european a fost desfășurată de NetBet. În urma ei, 12 persoane au mers pentru trei zile la Paris, inclusiv pe stadion la meciul Franța – România. Dacă rezultatul nu a fost tocmai cel sperat de noi, românii, asta nu înseamnă că aceia care au ajuns acolo prin siteul nostru nu s-au distrat pe măsură.

Înainte de meci au luat masa în FanZone-ul românesc, apoi au luat Parisul la picior, descoperind un oraș magic, cu tot felul de contraste și imagini unice în lume, cu oameni de tot felul, toți atenți în aceste zile la Euro. Unul dintre pariorii noștri chiar și-a făcut o prietenă franțuzoaică, atunci când o domnișoară artistă i-a pictat pe obraz steagul Franței.

Pe stadion fiecare si-a luat locurile în primire, iar atmosfera a fost electrizantă din primul până în ultimul minut. Desfășurarea meciului o știe toată lumea, nu mai are rost să amintim aici de rezultatul final, dar putem aprecia un stadion plin, o mare de fani pătimași veniți să își susțină favoriții, dar mai ales un petic galben de peluză, gălăgios și optimist.

Poate chiar la fel de impresionantă a fost si atmosfera pe care au găsit-o românii noștri sâmbătă, în fața turnului Eiffel, unde au urmărit alte meciuri pe ecranele gigant, alături de zeci de mii de oameni din toate părțile Europei.

Pariorii NetBet s-au întors în țară cu o mulțime de suveniruri și deschiderea turneului final a fost fără doar și poate o amintire pentru o viață.