franta---albania

Context

Gazdele turneului final au deja 3 puncte în grupa A și cu siguranță că își fac deja planuri de calificare în faza eliminatorie. Pe seama Albaniei. Franța are poate cel mai puternic lot, are o atmosferă pozitivă în jurul echipei, a trecut peste emoțiile debutului cu bine și întâlnește miercuri seară o echipă dezorientată, fără căpitan. Deși a avut câteva sclipiri împotriva Elveției, Albania nu a reușit să lase impresia că ar fi mai mult decât o victimă sigură în grupă.

Arbitri:

Central: William Collum (SCO). Asistenți: Damien MacGraith (IRL), Francis Connor (SCO). Asistenți de careu: Bobby Madden (SCO), John Beaton (SCO). Rezervă: Michael Oliver (ENG).

Palmares direct

Franța a câștigat patru din șase întâlniri cu Albania și are o diferență de golaveraj de 10 goluri pe plus, dar ultimele două întâlniri – ambele amicale – au fost de partea Albaniei (un egal și o victorie).

Forma de moment

Franța are cinci victorii consecutive și în fiecare din aceste meciuri a înscris cel puțin două goluri. Foarte posibil, palmaresul acesta se va consolida și în meciul cu Albania, echipă care deși are două victorii în ultima lună, acelea au venit în amicale cu adversari modești precum Qatar și Luxembourg.

Franța: WWWWWL

Albania: LLWWLD

Echipe probabile

Franța nu are probleme de lot, dar selecționerul Didier Deschamps s-a arătat dezamăgit de vedetele Paul Pogba și Antoine Griezmann. Specialiștii francezi consideră că Franța va începe meciul cu formula pe care a avut-o în ultima parte a meciului câștigat cu România, mizând pe mai rapizii Coman și Martial.

Albania va juca fără căpitanul Lorik Cana, suspendat datorită eliminării din meciul cu Elveția.

Franța  (4-2-3-1): Lloris – Sagna, Koscielny, Rami, Evra – Kante, Matuidi – Payet, Coman, Martial – Giroud

Albania (4-5-1): Berisha – Hysaj, Cana, Mavraj, Agolli – Gashi, Abrashi, Kukeli, Xhaka, Lenjani – Cikalleshi

Cheia meciului

În mod normal, nu ar trebui să existe această rubrică în această avancronică. Dar după egalul reușit de Islanda cu Portugalia, europeanul francez este cu siguranță unul al tuturor posibilităților.

Poate că albanezii vor copia tactica „autobaza”, cam asta este singura lor soluție, să încerce să îi țină departe de propria poartă pe atacanții valoroși ai gazdelor. A încercat-o și România, numai că Payet a rezolvat de unul singur meciul.

Informații utile

Albania nu a câștigat niciodată în deplasare împotriva Franței.

Franța a câștigat doar unul din ultimele 11 meciuri disputate pe Stade Vélodrome din Marseille.

Ultimele opt goluri ale Franței la un turneu final european au fost înscrise toate după pauză.

Cote NetBet

Franța Egal Albania
1,22 6,10 15,00

Promoții exclusive NetBet

20 RON Freebet România – Elveția!

Mergi la finală cu un avion privat!

Îți dublăm câștigurile dacă echipa ta câștigă din urmă sau îți rambursăm pariul dacă favorita ta te dezamăgește după ce a condus!