germania---polonia

Context

A trăit puțin periculos Germania în meciul cu Ucraina, dar la final a luat cele 3 puncte și nemții au pornit cum doreau spre fazele superioare ale turneului, dar fără să convingă.

Polonia are tot o victorie în primul meci, când s-a impus la limită, 1-0 cu Irlanda de Nord. Scor strâns, dar putea fi mult mai mare diferența, pentru că Lewandowski și compania au avut 17 șuturi la poartă!

Arbitri:

Central: Björn Kuipers (NED). Asistenți: Sander van Roekel (NED), Erwin Zeinstra (NED). Asistenți de careu: Pol van Boekel (NED), Richard Liesveld (NED). Rezervă: Daniele Orsato (ITA)

Palmares direct

Germania și Polonia au jucat 20 de partide directe, din care 12 au fost amicale. Germania a câștigat 13, Polonia are o singură victorie, iar 6 meciuri s-au terminat la egalitate.

Cele două echipe se cunosc foarte bine pentru că au fost împreună în grupa D preliminară. Nemții au pierdut cu 0-2 în deplasare la Varșovia în 2014, după care au câștigat la retur cu 3-1 pe teren propriu, în 2015.

Forma de moment

Dacă Germania pare de ceva vreme puțin cam fluctuantă, Polonia traversează o foarte bună perioadă și, cu excepția înfrângerii menționate mai sus, a terminat preliminariile fără alte partide pierdute. De asemenea, Polonia a mai pierdut cu Olanda un amical în 1 iunie, deci s-ar putea să denote că este o echipă bună și nu pierde cu adversari de același nivel, dar nu reușește să se ridice măcar la egalitate în confruntări cu formații teoretic mai puternice.

Germania: VVÎVÎÎ

Polonia: VEÎVVV

(cel mai recent rezultat la stânga)

Echipe probabile

Ambele formații au mici probleme de lot. Sunt șanse mici ca nemții să îl poată folosi pe Hummels, în timp ce Polonia îl va avea pe Fabiański în poartă, după ce Szczęsny a făcut o întindere musculară.

Germania (4-2-3-1): Neuer – Höwedes, Mustafi, Boateng, Hector – Kroos, Khedira – Müller, Özil, Draxler – Götze

Polonia (4-4-2): Fabiański – Piszczek, Glik, Pazdan, Jędrzejczyk – Błaszczykowski, Krychowiak, Mączyński, Kapustka – Milik, Lewandowski

Cheia meciului

În cea mai recentă dispută, 3-1 pentru Germania la Frankfurt în 2015, Müller a deschis scorul și Götze  a reușit o dublă. Dacă le iese jocul și joi, nimic nu poate opri Germania din drumul spre victorie. Cel mai mare pericol pentru poarta Germaniei este Lewandowski, jucător pe care nemții îl cunosc foarte bine din campionatul intern. Asta nu înseamnă automat că știu și cum să îl blocheze.

Informații utile

Polonia se află la al treilea turneu final european și încă nu a reușit să treacă de grupe la vreo ediție.

Germania joacă la al 12-lea turneu final european consecutiv.

Germania a avut posesie de 63% în meciul cu Ucraina. Polonia a avut 60% versus Irlanda de Nord.

 

Cote NetBet

Germania

Egal

Polonia

1,52

4,20

6,70

 

Promoții exclusive NetBet

Mergi la finală cu un avion privat!

Îți dublăm câștigurile dacă echipa ta câștigă din urmă sau îți rambursăm pariul dacă favorita ta te dezamăgește după ce a condus!