steaua netbet blog

FC Steaua Bucuresti și NetBet Romania au prelungit colaborarea pe durata a trei sezoane competiționale.

Așadar, de-a lungul următorilor 3 ani, FC Steaua și NetBet vor forma un tandem de imagine în cadrul căruia FC Steaua va fi ambasador public pentru primul site de jocuri de noroc din România. Cele două organizații sunt o alianță naturală, căci împărtășesc două caracteristici de top – excelența și dinamismul: FC Steaua este cel mai titrat club de fotbal din România, iar NetBet este cel mai dinamic site românesc de pariuri sportive și cazino. Ambele organizații sunt două prezente redutabile – fiecare în domeniul ei – și ambele au o cotă imensă de simpatie în România.

Colaborarea va consta în acțiuni promoționale comune, care vor urmări fuzionarea celor două baze de fani și fidelizarea acestora nu numai printr-un fotbal de calitate sau cote bune la pariuri, ci și prin promoții frecvente, bonusuri greu de egalat și alte activități comune.

“Tricoul Stelei va împrumuta ceva din culorile noastre la meciurile din următoarele trei sezoane, prin expunerea logo-ului, iar noi vom promova la rândul nostru brandul FC Steaua prin toate mediile de care dispunem – și dispunem de cele mai moderne și performante canale de adresare către public. Cel mai important aspect al acestei colaborări este conexiunea afectivă între pariorii noștri și club. Clienții noștri iubesc și susțin FC Steaua – chiar și când sunt fanii unor cluburi rivale. FC Steaua este a tuturor românilor, iar NetBet urmărește să devină una dintre cele mai importante case de pariuri online din România”, declară Horia Valuch, COO NetBet România.

La rândul său, Valeriu Argăseală, președintele FC Steaua declară: “După primul an de contract, timp în care colaborarea noastră a funcționat ireproșabil, am decis cu toții să ducem lucrurile mai departe și să ne aliem pentru încă trei sezoane, de data aceasta mult mai strâns. Parteneriatele între cluburile de fotbal și site-urile de pariuri sunt ceva obișnuit în întreaga lume și ne bucurăm că astăzi în România avem o legislație care ne permite să semnăm astfel de parteneriate prin care să se finanțeze performanța și competitivitatea. Nu a fost ușor să alegem NetBet din multitudinea de oferte pe care le-am avut pe masă, însă sunt sigur că avem în fața noastră trei sezoane de succes pentru ambii parteneri și că am ‘pariat’ corect”.