cer-instelat

Pentru prima dată în România, îți prezentăm Horoscopul Pariorilor! Am consultat astrele, am studiat configurația cerului și am găsit care sunt evenimentele de pariuri cele mai bune pentru fiecare zodie în parte, în această săptămână. Gemenii și vărsătorii sunt norocoșii săptămânii, iar pe săgetători îi așteaptă un câștig de neuitat dacă reușesc să rămână cu mintea limpede. Hai să vedem ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Încăpățânarea ta proverbială ar putea să fie, în sfârșit, răsplătită. Cel puțin la pariuri, asta pentru că ai o conexiune foarte puternică în această perioadă cu Jupiter. Legătura te ajută să vezi detalii și informații care vor duce la calcule complexe despre diverse meciuri și partide. Vei descifra probabilitățile și vei putea profita de cotele bune care se ascund, dar este foarte important să nu te pripești, cum îți stă în fire uneori.

Pe ce ar trebui să pariezi: meciuri cu potențial mare de câștig din Premier League, precum Burnley – Liverpool sau Watford – Chelsea.

Taur

Instinctul primar, dorința de a merge drept la țintă, ar putea să te păcălească în această săptămână. Dacă traversezi o perioadă bună la pariuri, s-ar putea să îți asumi cote și riscuri mai mari decât de obicei. Eclipsa de lună din aceste zile te-ar putea face să nu vezi câteva informații esențiale, deci atenție mare la datele avute despre fiecare echipă pe care vrei să mizezi.

Pe ce ar trebui să pariezi: Liga 1 din România, precum Steaua – Dinamo și CFR Cluj – Astra, pentru a putea dubla pariul cu susținerea emoțională de suporter.

Gemeni

Aceeași eclipsă astrologică afectează în această perioadă și nativii gemeni. Este un moment prielnic în care norocul specific zodiei să își facă simțită prezența. Poate că rata de succes în pronosticuri va fi ceva mai mică, dar câștigurile vor fi asigurate de șansă. Nu te mira dacă îți va ieși un pariu în minutele de prelungire, dacă echipa ta va câștiga cu un penalty gratuit sau vei primi un bonus neașteptat.

Pe ce ar trebui să pariezi: Calificări Europa League, cu Slavia Praga – Anderlecht, Astra – West Ham sau Trencin – Rapid Viena. Jocuri echilibrate, în care norocul va avea un rol aparte.

Rac

Dacă gemenii ar putea câștiga cu goluri în ultimele minute, cei care vor fi pariat invers și care vor suferi la aceste pariuri sunt racii. Orice nativ serios știe că Luna are o mare influență asupra întregii zodii, așa că o eclipsă de lună înseamnă „eclipsă de rac”. Te găsești în situația asta? Este momentul să arăți că ai nervi de oțel, că poți rezista la provocările sorții. Ai în continuare încredere în tine, nu tu ai greșit. Nu te lăsa influențat de momentul dificil, pentru că va trece. De sâmbătă, ar trebui să fii din nou la turație maximă.

Pe ce ar trebui să pariezi: meciuri sigure, cu finaluri mai puțin imprevizibile… de exemplu în tenis, cu WTA și ATP Cincinnati.

Leu

Ai presimțit multe rezultate corecte în ultima vreme, așa-i? Nu este întâmplare. Configurația neobișnuită a astrelor ți-a trezit simțurile, acestea îți sunt ascuțite la maxim pentru că te aștepți la o surpriză sau crezi că umbra ascunde ceva nevăzut. Chiar dacă atenția ar putea să îți fie distrasă, vei remarca și vei vedea tot ce este în jurul tău, la lumină, inclusiv meciuri simple, cote bune, câștiguri destul de sigure la pariuri.

Pe ce ar trebui să pariezi: Liga 1, cu meciuri precum Tg. Mureș – Chiajna sau Iași – Viitorul, unde să poți să îți asculți instinctul.

Fecioară

Marile dileme, scenariile pesimiste, pericolele care pândesc la tot pasul vor conduce din nou la soluții geniale, specifice zodiei tale. În pariuri, asta înseamnă că toate informațiile acelea despre echipe fără formă, jucători accidentați, arbitri slabi și factori imprevizibili te vor ghida în dejucarea unor rezultate aparent neașteptate. Vei putea profita de cote mai mari decât de obicei, cu riscuri cel mult egale. Studiază bine derby-urile, acolo se ascunde aurul în această săptămână.

Pe ce ar trebui să pariezi: caută pariuri complexe pauză-final, pariuri pe scor exact, în campionatele care încep acum: Serie A, La Liga, Ligue 1.

bonus pariuri

Balanță

Astrele spun că un lung șir de decizii te va duce spre o recompensă masivă în această săptămână. Întrebările din trecut își găsesc răspuns în prezent. La pariuri vezi mai bine victoriile sigure, dar și capcanele bookmakerilor și vei putea construi un bilet cu rezultate multiple și cotă fantastică. Totuși, pe biletul tău fantastic ar trebui să iei și opțiunea de câștig cu un rezultat greșit. Așa, în caz că…

Pe ce ar trebui să pariezi: favoritele din La Liga (Spania), Ligue 1 (Franța) și Premier League (Anglia).

Scorpion

Îți este foarte greu să vezi lucruri limpezi, totul este neclar în jur și simți nevoia să te lași pe mâna sorții. Norocul are un rol important în această săptămână, dar nu poate să te ajute să găsești soluții complete. Ai încredere în propria judecată, Jupiter îți este sprijin în această perioadă și vei vedea că, uneori, răspunsurile vin de la sine. Chiar și la pariuri.

Pe ce ar trebui să pariezi: Tenis, deciziile sunt mai simple, factorii decisivi mai puțini 😉

Săgetător

Meciurile par simple în această săptămână, cotele bune ies în evidență de parcă ar fi subliniate cu stiloul, crezi că poți descifra orice ghicitoare. Te îndrepți spre un câștig imens la pariuri, un bilet pe care îl vei ține minte multă vreme. Dar încearcă să vezi lucrurile din mai multe unghiuri, puncte de vedere, altfel te vei păcăli pe tine.

Pe ce ar trebui să pariezi: bilete combinate din fotbal și tenis. Ar fi păcat să știi atâtea și să nu valorifici totul.

Capricorn

Ești gata să joci pe câteva meciuri în această săptămână, dar înainte de asta va trebui să diseci toate scenariile, să întorci pe toate părțile informațiile. Noroc că ai la dispoziție un Facebook, niscai forumuri, ceva siteuri de știri de unde să îți alimentezi studiul cotelor… Un lucru este cert: munca ta are mari șanse să dea roade, dar elementul noroc nu este neapărat de partea ta. Ba din contră.

Pe ce ar trebui să pariezi: meciuri din Ligue 1 din Franța. Poți porni de la axioma că acolo sunt multe rezultate de 1X.

Vărsător

Eclipsa de lună se produce taman în casa ta și te va face să îți pui multe întrebări pe care, altfel, nu ți le-ai pune. Dar găsești și răspunsuri cu o lejeritate destul de mare. Lucrurile tind să prindă contur puternic la fel ca mijlocul eclipsei, totul este în alb-negru, iar Jupiter te ajută din plin cu providențialul noroc.

Pe ce ar trebui să pariezi: Caută surprize în prima etapă din Serie A, unde prin tradiție startul de campionat aduce o ploaie de surprize.

Pești

Ai tendința să asculți mai mult în această săptămână de sfătuitorii tăi obișnuiți, dar ia în calcul că și ei ar putea greși. Starea ta generală de bine și optimismul debordant te vor ajuta să iei decizii inspirate, rapide, care se pot transforma în profituri frumoase.

Pe ce ar trebui să pariezi: Calificările Europa League, datorită suspansului adițional.

 

us open