Comunitate Echipa Națională

Testul Suporterului Român – vezi și tu ce notă iei la o probă din istoria noastră ca echipă națională

Echipa națională a României are un trecut lung și frumos, cu rezultate fantastice, dar și dezamăgiri, pe care generații întregi le-au ținut minte. Începând cu prima participare a noastră la un turneu final și până în ziua de azi, am făcut o selecție de întrebări, unele ușoare, altele doar pentru cunoscători, prin care să punem la încercare cunoștințele fanilor tricolori.

Poți afla și tu de care parte te situezi – printre cei care știu fotbal sau printre ceilalți. Completează testul și scrie un comentariu la final.

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.