Echipa Națională

România – Muntenegru, informații esențiale pentru fiecare parior

Duminică seară, România intră într-o nouă campanie de calificare și, mai important de atât, într-o nouă eră: cea a selecționerului Christoph Daum. Presa momentului anunță că neamțul va schimba complet fața reprezentativei și este pregătit să joace în preliminariile pentru CM2018 cu 5 jucători de atac. Cert este că până la ora partidei nu vom avea răspunsuri certe în privința primului 11, a stilului, a filosofiei de joc, dar ne putem baza pe statistică.

NetBet a strâns câteva informații de bază pentru acest meci, pe care le prezentăm mai jos:

  • În ultimele 6 meciuri, Muntenegru a încasat 12 goluri.
  • Atacul muntenegrean nu este foarte eficient, având doar 2 goluri în cele mai recente 5 partide.
  • Muntenegru a pierdut 5 din ultimele 6 partide.
  • 5 din 10 cele mai recente partide ale oaspeților României s-au terminat cu peste 2,5 goluri.
  • România a pierdut 3 din ultimele 5 meciuri, însă înainte de Euro avea un parcurs de 18 meciuri fără înfrângere.
  • În 5 din ultimele 6 meciuri ale sale România a înscris măcar un gol.
  • România a câștigat numai o dată în ultimele 7 partide.
  • În doar 4 din ultimele 9 meciuri ale României s-au înscris peste 2,5 goluri.
  • Valoarea de piață a jucătorilor României este de 55 milioane euro. Lotul Muntenegrului este evaluat la 16,5 milioane euro.

Din fericire, stăm bine măcar la capitolul statistică. Să sperăm că aceste informații vor fi relevante și pe terenul de la Cluj. Hai România!

Netbet Romania

Salutări, ne pare bine de cunoștință. Noi suntem NetBet România, primul site care a obținut licența în România. Avem promoții care mai de care pentru userii noștri, dar cel mai mult ne dorim să avem o comunitate vie și frumoasă alături de care să trăim împreună cele mai frumoase momente din sport și nu numai.
Acesta este și motivul pentru care există blogul pe care te afli, iar în spatele acestui alias generic stăm câteva persoane care încercăm să îți oferim conținut de calitate, diversificat, interactiv și interesant. Nu vom reuși tot timpul, dar sperăm să nu te superi prea des pe noi și, atunci când se va întâmpla, să îți amintești de momentele mai bune.
Astea fiind spuse, mult succes la pariuri și nu uita să ne dai un Like pe Facebook, să ne urmărești pe Twitter sau pe Youtube.