zodiac horoscop pariori

Avem o săptămână mare, cu schimbări importante în constelații și un eveniment rar. Jupiter intră în Balanță și, până la anul pe vremea asta, va avea o influență pozitivă pentru majoritatea zodiilor. Este o rară perioadă benefică, una care se produce doar o dată la 11 ani și de care, în realitate, fiecare nativ are șansa să profite de doar câteva ori în viață. Conjunctura astrologică actuală va avea o influență foarte puternică mai ales la capitolul noroc, dar nu în aceeași formă pentru fiecare zodie.

Berbec

În următoarele luni vei fi în opoziție directă cu Jupiter, ceea ce înseamnă că vei găsi mulți oameni dispuși să te ajute într-un fel sau altul, că vei găsi noi prieteni, că legăturile tale cu lumea din jur  se vor întări. În pariuri, asta se poate traduce în faptul că te vei învăța (în sfârșit) să te documentezi înainte de a juca te miri ce bilete, că vei asculta mai mult de sursele și ponturile primite, iar luciditatea aceasta va da roade în cele din urmă, adică norocul îți va zâmbi.

Competiția favorabilă: Bundesliga, La Liga.

Taur

Perioada pe care o tot așteptai a venit. Este momentul să te bucuri de succes profesional, de stabilitate personală, de o sănătate de fier. Ai noroc în tot ceea ce faci, nu pentru că așa vrea soarta, ci pentru că te-ai luptat atâta timp și acum este momentul să culegi roadele. Până la urmă, norocul ți-l faci cu mâna ta, în viață și la pariuri.

Competiția favorabilă: meciuri internaționale din această săptămână.

Gemeni

Tot mai multă Socializare, distracție, activitate. Asta înseamnă pentru tine schimbările pe care ți le rezervă astrele. Vei fi în centrul atenției, vei avea și mai mare încredere în forțele proprii și asta te-ar putea ajuta în orice ai face. Fie că te apuci să construiești o casă sau joci doar un simplu bilet de pariuri, te vei gândi numai la marea reușită.

Competiția favorabilă: Serie A

Rac

Toate activitățile tale vor avea o ancoră și o motivație în dorința de a pune la punct casa, familia, tot ce ține de viața personală. Vei investi foarte multă energie în dezvoltarea locuinței, iar planurile tale ar putea fi finanțate cu mici câștiguri neașteptate. Poate un bilet de pariuri jucat cu cap, fără riscuri hazardate?

Competiții favorabile: preliminarii World Cup.

Leu

Te așteaptă o perioadă nu neapărat bună sau rea, cât interesantă și captivantă. Vei observa că vei avea o capacitate mai mare de a învăța lucruri noi, de a face altceva decât rutina zilnică. Vei descoperi lucruri pe care nu le știai, iar pariurile nu sunt domeniul care să facă excepție. Succesul ar putea sta în competiții noi sau în scheme noi de pariuri.

Competiții favorabile: Premier League.

Fecioară

Într-un fel sau altul, viața ta se va îmbogăți odată cu schimbările cosmice recente. Pentru unii nativi asta înseamnă câștiguri financiare, pentru alții o îmbogățire spirituală. Important este să profiți de oportunitățile avute, să reevaluezi lucrurile pe care pui preț în viață și să îți redefinești scopurile. Nu va fi ușor, dar merită.

Competiții favorabile: Liga I.

Balanță

Dacă viața ta ar fi un puzzle, cu siguranță că în următoarele zile – ce vorbim aici, în următoarele luni – ai găsi piesele căutate fără niciun efort. Vei întâlni oameni importanți sau vei avea acces la resurse extraordinare, elemente care pot să te ajute să progresezi și să îți descoperi noi motivații. Lumea va spune că ai noroc chior, deși tu înțelegi motivele care aranjează lucrurile perfect în acest moment. Nu îți bate capul să îi contești, să le dai explicații. Profită de această perioadă și câștigă pe toate planurile.

Competiții favorabile: Premier League, Bundesliga.

Scorpion

Beneficiile nocorosului Jupiter nu prea sunt de tine. Dar nu te surprinde prea tare informația asta. Oricum nu crezi în noroc. În timp ce înțelegi de ce alții traversează o perioadă bună, poți și tu să găsești succesul dacă te bazezi pe armele care ți-au fost mereu la îndemână: știință, informație, gândire.

Competiții favorabile: Ligue 1 și Liga I.

Săgetător

Poate că nu vei realiza de la început, dar în zilele următoare vei visa mai mult decât de obicei. Entuziasmul tău este molipsitor, vei găsi susținere pentru ideile și planurile tale la prieteni, colegi, familie. Asta nu garantează succesul, dar nu trebuie să pierzi din optimismul caracteristic. Perseverează și soarta îți va răspunde până la urmă cu un zâmbet larg și frumos. Adică până la urmă va veni și biletul acela cu o cotă mare și câștigătoare.

Competiții favorabile: Orice meci de tenis, mai ales ale unor vedete aflate în revenire. Nadal? Del Potro?

Capricorn

Reputația ta va fi pusă la încercare, dar nu dezarma pentru că ai resurse să te bați cu orice. Muncă asiduă, roade pe măsură. Dacă nu te-ai afirmat profesional, o vei face. Dacă erai la început într-un domeniu, îl vei aprofunda și te vei specializa. Dacă până acum pariai doar ca suporter, poate că vei prinde un bilet câștigător și vei realiza că un mic venit suplimentar din când în când nu ți-ar strica.

Competiții favorabile: Serie A, La Liga.

Vărsător

Te așteaptă o perioadă de studii, de dezvoltare personală și abia aștepți noile provocări. Vei încerca noi aventuri pe toate planurile, inclusiv în tacticile tale de pariuri. Bilete cu noi combinații, noi sporturi sau strategii îți vor ocupa mintea și, cu atenție la detalii, vei putea face un profit frumușel în această săptămână.

Competiții favorabile: tenis, baschet, fotbal.

Pești

Jupiter va fi îndeosebi de darnic cu zodia ta, pentru că traversează fix o casă a banilor în următoarea perioadă. Norocul financiar poate avea mai multe forme, dar dacă ar fi să mizăm pe ceva anume, ar fi un bilet de pariuri la comun, jucat cu colegii de serviciu sau prietenii cei mai buni. Sigur, nu vor fi neapărat câștiguri fabuloase, averi și alte cele, dar se pot strânge ceva bani pentru un weekend relaxant, poate pentru un cadou sau o cină în oraș alături de persoana iubită.

Competiții favorabile: US Open, Premier League.